Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STRASZNE Babcia w więzieniu

Polecane posty

Gość gość

Wymiar absurdu. Za kradzież kwiatów 92-latka pójdzie do więzienia 92- letnia kobieta zamiast świętowania tak sędziwego wieku - ma w perspektywie pobyt za kratami. Ma to być kara za kradzież bukietu kwiatów. Sąd najpierw wymierzył jej stu złotową grzywnę, ale ponieważ opłata nie wpłynęła, to mandat zamienił na areszt uznając, że "spełni on swój cel wychowawczy i prewencyjny. Twarde prawo, ale prawo? Chyba nie w tym przypadku. http://fakty.interia.pl/polska/news-wymiar-absurdu-za-kradziez-kwiatow-92-latka-pojdzie-do-wiezi,nId,1467535#iwa_item=9&iwa_img=0&iwa_hash=11221&iwa_block=facts

Gość gość
Spoko, nie pódzie siedzieć. Po 75 r. ż. nie wsadzają.

Gość gość
A gnoje przy korycie okradaja wszystkich dookola i nic im nie robia

Gość gość
Jacy wyborcy,tacy ich przedstawiciele.Do kogo macie pretensje?

Gość gość
JA nie wybierałem tego sędziego na urząd może ty..

Gość gość
zapytajcie o to z perspektywy tego, któremy za/je/ba/ła ten bukiet :O codziennie mam do czynienia z takimi, którzy okradają grób mojego przedwcześnie zmarłego brata, któremu mama ze swojej marnej emerytury kupuje kwiaty na grób. potem widzimy takie starowinki sprzedające na rogach ulic i rondach te kradzione kwiaty ułożone w jakieś żenujące bukieciki. mama kilka razy podeszła i zapytała "skąd pochodzą kwiaty", burak sprzedawcy - bezcenne :O x także w doopie mam, że to tylko kwiaty, niech siedzi zlodziejka, trzeba było być mądrzejszą na starość. prawie 100 lat życia jak widać nie wystarczyło, żeby ją wychować.