Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę kuzynce stylu

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka jest zgrabna, zawsze uśmiechnięta. Ubiera się bosko. Ma małe dziecko, a jest aktywna. Dziecko ma ponad rok. Ubiera sie elegancko, ale także sportowo, ale nadal ładnie. Zazdroszczę jej tego.

Gość gość
Ma piękne włosy, w tej chwili piękny blond z brązem.

Gość gość
Tez mam taka kuzynke. Ma trojke dzieci a wyglada tak samo zayebiscie jak przed pierwsza ciaza. A ja zawsze tak sierotowato,przynajmniej mam takie wrazenie. Nawet jak sie wyszykuje specjalnie to wydaje mi sie ze co najwyzej smiesznie wygladam.

Gość gość
Ona do pracy chodzi w sukienkach, chociaż takiego obowiązku nie ma. Jej płaszcze wiosenne, jesienne, zimowe, torebki to cuda. Zegarek złoty. Jej piękne włosy. Zazdroszczę im bardzo. Są piękne, zdrowe, gęste.

Gość gość
tez mam takie kobiety w swoim oticzeniu. i wlasnie najbardziej zazdroszcze im wlosow

Gość gość
Moje wlosy to moja porazka;( strasznie ciezko sie uklada,pusza sie,zeby jako tako wygladaly to musialabym codziennie przez godzine je ukladac albo i wiecej;( wiec musze je codziennie wiazac i ukrywac;(

Gość gość
wzdaje mi sie, ze twoja kuzynka jest nadziana. Ladny wyglad kosztuje. Ona tych swoich ciuszkow w lumpeksie nie kupuje. Kazdy z nas moze ladnie wygladac. To jest tylko kwestia ceny.

Gość gość
Ona je tylko prostuje lub kręci i ma te śliczne włosy. A eksperymenty na nich robi. Miała ciemny brąz, orzechowe, teraz blond z brązem. Miała ombre. A jest taka szczupła, nogi ekstra, brzuszek jakby nie rodziła.

Gość gość
No kasę ma i to nie małą, mąż zarabia w euro, ona też. On tygodniowo zarabia tyle ile mój mąż w ciągu 4 lat i to w zł, a on w euro.

Gość gość
no i znowu jest wariatka od kuzynki- jeszcze nie poszłaś się leczyć?

Gość gość
A ja nie wiem ile oni zarabiaja,nie wiem czy ma czas cwiczyc,czy ktos jej pomaga. Ja tez jestemcszczupla,figure mam ladna,na kase nie narzekam,ale nie potrafie dobrze dobrac ubran.nie wiem w czym mi dobrze,by wlasnie tak"zjawiskowo"wygladac,a ona powala na.kolanach nawet w dzinsach i bialej koszulce;( wlosy ma ciemne,lsniace,blyszczace,pofalowane.buzia promienieje,ma ciemna karnacje a ja jestem blada. Nie potrafie dobrac dobrego koloru wlosow,w kazdym wygladam albo jak cudak albo zwyczajnie.no i te siano ciagle.

Gość gość
No właśnie. Moja kuźnia ma takiego z******te dżinsy wytarte do tego ubiera różne bluzki i wygląda jak miliard. Ma takie białe ząbki. Ja szczupła nie jestem. Ja wiem, że ona biega, bo jest w tej akcji pomóc mierzona kilometrami, a to jest połączone z fb.