Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubelskie

Jestem gejem chcę mieć dziecko

Polecane posty

Gość lubelskie

Cześć Dość nietypowy temat ale od czasu do czasu przeglądam różne strony i wiem, że są ludzie którzy tak jak ja,chcą mieć dziecko i udaje się. Jestem 30 letnim gejem, mieszkam w Lublinie. Pracuje i prowadzę stabilne życie. Mam wiele zainteresowań i generalnie rzecz ujmując, nie różnie się niczym od zwykłego "Kowalskiego" idącego przez Krakowskie Przedmieście w Lublinie. Moje życie erotyczne, to moja sprawa. Nikomu nie wchodzę w życie z buciorami i nie chcę aby ktoś się interesował tym co robię w łóżku. Jestem pogodzony z tym, kim jestem i w sumie jest mi z tym dobrze. Na tym portalu chciałbym poznać kobietę, która poprzez metodę sztucznego zapłodnienia chciałaby mieć dziecko. Od razu zaznaczam że sex z kobietą odpada. Chciałbym brać czynny udział w wychowywaniu dziecka, łożyć na jego utrzymanie i być dla dziecka ojcem. Naturalnie dziecko musi też mieć mamę. Wychowałem się w porządnej rodzinie, z zasadami i wiem jak żyć. Zatem surogatkom także podziękuje. Sprawę mam dość dobrze przemyślaną i lepiej będzie jeśli będziesz mieszkanką województwa lubelskiego. Lepiej kogoś poznać jeśli mieszka nawet 60 km od Ciebie niż 170. Przed podjęciem decyzji z całą pewnością będzie trzeba się lepiej poznać. Zatem nic na szybko, mamy czas. Zapraszam do kontaktu.

Gość gość
Niech twój kolo zleje ci się w kapsko, wysraj się po tym porządnie, a z gówna ulep sobie dzieciaka. To odpowiedni bachor dla cioty.

Gość gość
Wiesz co. Jestem po rozwodzie, kilkunastu nie udanych związkach. Strasznie chciałabym mieć dziecko, mam 29 lat. Ale chciałabym stworzyć dziecku prawdziwą rodzinę. Widzę w sobie egoiste, no bo jestem sama i chce mieć dziecko. W życiu zawodowym układa mi się świetnie, ale w życiu osobistym totalna klapa.

Gość lubelskie
W odpowiedzi na: "Wiesz co. Jestem po rozwodzie, kilkunastu nie udanych związkach. Strasznie chciałabym mieć dziecko, mam 29 lat. Ale chciałabym stworzyć dziecku prawdziwą rodzinę. Widzę w sobie egoiste, no bo jestem sama i chce mieć dziecko. W życiu zawodowym układa mi się świetnie, ale w życiu osobistym totalna klapa. " Zapraszam do kontaktu, może warto się poznać :) Mój e-mail nr18@interia.pl

Gość gość
Napisałam do Ciebie.

Gość gość
Twoja postawa to skrajny egoizm. Przecież możesz adoptować dziecko...

Gość gość
mam 26 lat, jestem sama, kilka nieudanych związków mam za sobą.... bardzo chciałabym mieć dziecko, bardzo chciałabym mieć rodzinę.... napisałabym do Ciebie ale nie napiszę bo pewnie bym się zakochała w ojcu mojego dziecka, tak mi w życiu brakuje mężczyzny ;((((

Gość gość
Gościu 18.08 Ja pisałam o 15.28 widzisz to u nas z facetami tak samo.

Gość gość
Sorry , ale nie możesz miec dziecka.. Natura tak to uzadzila, ze homoseksualisci nie moga sie rozmnażać..i nie ma co jej poprawiac! Jestes slepa uliczka ,bledem natury i twoje geny nie powinny sie rozprzestrzeniac.

Gość gość
.

Gość gość
??????

Gość gość
wyjedź za granicę i adoptuj sobie dziecko razem ze swoim partnerem, inaczej będziesz weekendowym tatusiem a tacy najgorsi.

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
Jak chcesz miec dziecko to sobie zrob

Gość gość
ulep z gówna nazwij go mały fekalik i ciesz się ojcostwem :) powodzenia

Gość lubelskie
Drodzy przedmówcy Dziękuje za te porady oraz sugestię co powinienem a czego nie. Co do bardzo skrajnych wypowiedzi moich przedmówców, nie będę się wypowiadał bo uważam to za...delikatnie rzecz ujmując...niezrozumiały bełkot nawiedzonego bałwana :) Co do wypowiedzi typu "jesteś ślepą uliczną" i coś w tym stylu... Mam wśród znajomych kilku chłopaków, którzy mając 15-16 lat wpadli i mają dzieci. W pewnym momencie, zapewne w u schyłku dojrzewania, odwidziało im się i są homosiami. Pomimo wszystko, dzieci są dla nich najważniejsze i ich dobro oraz zaangażowanie w ich wychowywanie stawiają ponad wszystko. Nie muszę pisać że zapewnili im odpowiednią przyszłość. Przecież nie od dziś wiadomo że osoby homo osiągają wysokie stanowiska w pracy. Kolejna sprawa, czy ślepą uliczką nie są rozwody? Skoki w bok? Oszukiwanie partnerki lub partnera? Moja matka pochodzi z rozbitej rodziny i wiem co to znaczy. Więc szczerze powiedziawszy, ten pseudo moralistyczny ton zachowajcie sobie dla siebie lub dla osób nieznających życia . I generalnie jeśli macie mi pisać takie dyrdymały to lepiej nie piszcie. Ten post nie kieruje do pseudo-moralistów a do kobiet, które tak jak ja chcą mieć dziecko a z pewnych względów nie mogą. Zatem jeszcze raz zapraszam do kontaktu, e-mail znajdziecie ciut wyżej.

Gość gość
Rodzina to matka ojciec i dzieci taka prawda

Gość Lubelskie
I jeszcze jedno, ten post kieruje tylko i wyłącznie do osób które zamierzają mnie obrazić poprzez znieważenie. Pamiętaj że w sieci nie jesteś anonimowy. Jeśli przegniesz, będę mógł zgłosić to na policję. Wówczas wszczęto zostanie postępowanie. Portal będzie musiał podać twój adres IP a policja zgłosi się do twojego dostawcy i nim się obejrzysz, będziesz miał policję przed drzwiami. Zatem ważcie na słowa.

Gość gość
tym pedałom to się już całkiem we łbach poprzestawiało. nie masz dziecka i nie bedziesz miał, zachciało się męskich knag to je opierdalaj i nie myśl o głupotach

Gość gość
Autorze powiem tak.dziecko plus dwoje mezczyzn to nie jest normalne.kobieta i mezczyzna plus dziecko to jest wtedy rodzina

Gość gość
Ta od slepej uliczki. Słuchaj ja opisałam cie wyłącznie z punktu biologicznego. Jestes slepa uliczka ewolucji ! Rozwód nie ma nic wspólnego z faktem mozliwości posiadania dzieci.. Dwóch osobników tej samej płci nie może miec dzieci,i tego powinnysmy sie trzymac :) Mnie tam nie przeszkadzasz ,zyj sobie ,dopuki nie zaczynasz bawic sie w rodzine. Rodziny nigdy nie stworzysz,związek tak. A dzieci zasługują na rodzine. Taką sama opinie mam o lesbijkach,którm zachciewa sie dziecka.. A co do twoich kolegów , którzy wpadli w wieku 15/16 lat.. wspólczuje srodowiska.. Oni nie są homoseksualni , tylko bio .

Gość lubelskie
Myślcie co chcecie, w tym narodzie to normalne że wchodzi się z buciorami w czyjeś życie a nie widzi błędów wokół siebie. Ja i tak zrobię co mam zrobić i zupełnie nie przejmuje się waszymi opiniami. Ja nie napisałem tutaj w celu poparcia swoich przekonań. Piszcie sobie co chcecie, raczej nie będę tu zaglądał :)

Gość gość
Duzo wody w wisle musi uplynac aby cokolwiek w tym kraju się zmienilo a jak na razie w dalszym ciągu panuje CIEMNOGROD pozdrawiam Gay