Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość CezaryCezary

Nie rozumiem kobiet. Pomocy!

Polecane posty

Gość CezaryCezary

Jaj normalnie nie kumam, olała mnie, nie powiem chciałem, umówiłem się kilka razy z nią ale nie przyszła, aha ma na imię Agnieszka, no to myślę spoko, jak nie to nie, nie będę odwalał maniany i dam se luz. No i se dałem luz, usunąłem ją z face-a, skasowałem numer i poznałem Natalię, zero kontaktu z Agnieszką. Po dwóch latach jadę pociągiem sam od tej mojej i patrzę a ta włazi do mego przedziału z facetem i siada na przeciwko, pijana jak bela albo dwie. Koleś wstaje i mówi, że idzie się wylać, no to se myślę teraz pies pogrzebany i doopa blada, a ta się mizić zaczyna do mnie i pyta co tam słychać, i pyta się czy mam wolną sobotę, a ten Marcin to kolega tylko, taki przyjaciel, Obrazuję sobie więc ich, myślę, jasne! Zołzo. I wstaję bez słów z tego dziurawego fotela, a ta mnie za ramię: -misiu zostań. - No i zostałem. Ta wsiada na mnie, język wypuszcza i ślini mnie po szyi, wchodzi Marcin Sikacz i bach mnie w mordę, zalałem się krwią z nosa, no i nie wiem o co kaman. A ten do mnie, że powinien mnie zabić za to co robię z jego kobietą. No i wtedy to już wysiadłem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować