Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam filmu

Polecane posty

Gość gość

moze ktos widzial i pamieta tytuł film jest o chłopaku który mieszka z rodzicami i bratem , brat trenuje boks, ojciec chlopakow chodzi o lasce ma cos z kregosłupem , jeden z chłopaków bardzo by chcial miec rower ale rodzicow nie stac zeby mu go kupic , chlopak spotyka drugiego chlopca ktory proponuje mu kradziez rowerow i przerabianie ich i sprzedawanie , niestety lapie ich policja i chlopcy trafiaja do poprawczaka , tyle pamietam tego filmu , znacie moze tytuł ???

Gość gość
nie wiem

Gość gość
:)

Gość gość
Szukam filmu gdzie kilka historii dzieje się równolegle w jednej z nich żonaty mężczyzna w delegacji bodajże do tajlandi nawiązuje romans z prostytutką (która ma małe dziecko), kiedy postanawia wrócić do żony zostawia jej dwa zegarki oryginalny i podróbkę ale paser okłamuje ja że oba to podróbki i zamiast zerwac z zawodem czego chciała ona nadal pozostaje biednąprostytutką

Gość gość
A moze ktoa kojarzy film o mlodych narkomanach 16-18 lat, chlopak i dziewczyna. Bardzo sie kochali, ona nazywala sie Rosie? On nie wiem, pod koniec filmu ona zacpala sie na smierc.. ktos kojarzy?

Gość gość
Taaaaak! Wielkie dzieki! Szukalam tego filmu milion lat! :)

Gość gość
Witam, apropo wpisu szukam filmu: Poszukuję do projektu klasycznych filmów gdzie: A. Ktoś coś zgubił a następnie osoba która to znalazła oddaje tą rzecz. B. Ktoś się spotyka przez przypadek,( np gdzieś na chwile wymiana spojżeń w tłumie) wymiana spojrzeń - osoby wiedzą że się kiedyś dawno temu znały ale w tym momencie nie spotykają się, dopiero później się odnajdują. dziękuję za pomoc