Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

Mam strasznego doła, boję się o siebie

Polecane posty

że to zaawansowana depresja mam straszne huśtawki nastrojów, wczoraj byłam szcześliwa a dzisiaj znowu nie chce mi się życ. jestem do dupy

Gość gość
raczej urojenia :O

Gość KasiaIgnasia
Nie martw sie. Wszystko bedzie dobrze. Wiem, ze latwo powiedziec. Domyslam sie jak sie czujesz. Sama od lat cierpie na depresje i nie moge sobie z nia poradzic. Nieudany zwiazek, przemoc, brak kasy, zabijajace poczucie odpowiedzialnosci, samotnosc. Nie chce sie zyc. Myslalam, ze sama sobie z tym poradze, ale z kazdym dniem jest gorzej. Juz niemal bez przerwy mysle o samobojstwie. Co dzien zmuszam sie do wstania z lozka, umycia sie. Marze, zeby zasnac i juz sie nie obudzic. Ale gdzies tam z tylu glowy slysze glos, ktory mowi po cichu, ze wszystko sie ulozy.

Gość gość
Pomysl sobie, ze to tylko facet. Oni przychodza i odchodza. Nic na tonie poradzisz. Na sile nie zatrzymasz. A czasem lepiej zakonczyc nieudany zwiazek niz wegetowac kilka lub kilkanascie lat, a potem obudzic sie z reka w nocniku.

Gość gość
podpowiem Ci, mogłoby być gorzej... Ja właśnie jestem w 7 miesiącu ciąży, koleś okazał się dzieciakiem,ciągle robił nadzieje że się zmienił i co? skończyło się jak zawsze... złamane serce z czasem można pozbierać...

żal mi tych chwil razem, jak byliśmy razem nad morzem, patrzyliśmy na zachód słońca...potem w nocy siedzieliśmy i patrzyliśmy w niebo..duzo pieknych miejsc mi pokazał, wiele nauczył. cięzko mi o tym nie myślec. co chwila mi się cos przypomina, te nasze wieczory, noce...na poczatku naszej znajomości... :/ nie wiem co dalej będzie ;/

Gość gość
co za zjeb

Gość gość
i tak jest zawsze, ten zwiazek to jedna wielka niewiadoma :O przepraszam was, ze wam tak truję ale w chwilach słabości nie mam komu o tym powiedziec :( jest mi wtedy bardzo ciężko, a musze to z siebie wyrzucać, bo wariuję. mam problemy z psychiką, hustawki nastrojów, napady depresji, ale tylko wtedy gdy coś jest między nami nie tak, gdy jestesmy razem jestem szczęścliwa

Gość gość
musialas cos zrobic zle ze sie tak sypie.