Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blond jest tandetny i niemodny a blondynki

Polecane posty

Gość gość

przeważnie brzydkie. Np nie wiem c ludzie widzą w Małgorzacie Sochie , przecież ona jest paskudna, ma świnską , pyzatą twarz... Najpiękniejsze są ciemnowłose brunetki... Kto jest tego sameg zdania?

Gość gość
Nie ja, kolor moich włosów nie ma żadnego wpływu na moje rysy twarzy.

Gość gość
o i tu się mylisz... naturalne blondynki przewaznie są takie rozmyte, alb pyzate na twarzy...brunetki sa bardziej wyraziste

Gość Kiedys blondynka
Zalezy jaki blond.Moim zdaniem platynowy jest tandetny,balejaz rowniez.Miodowy blad, ciemny blad bardzo mi sie podobaja. Naturalne blady sa oczywiscie super ale jest ich niewiele. Draznia mnie panienki z czarnymi odrostami i zoltymi koncowkami

Gość gość
zgadzam się, też zawsze brunetki mi sie bardziej podbaly. blondynki tez potrafia byc w miare ladne ,ale nie maja w sobie teg ognia co brunetki, sa banalne i pospolite

Gość gość
No nie mylę się, bo mam bardzo "wyraźną" twarz ;)

Gość gość
np te ogniste latynski... ktora pospolita blondynka z polski im dorowna? albo takie arabki ... te mlode bo na starosc brzydna

Gość gość
jeszcze porównaj Chinkę do Nigeryjki. Nie wiem jak w ogóle można porównywać kompletnie przeciwne typy urody.

Gość gość
naturalne blondynki maja zazwyczaj ladniejsze rysy twarzy i dlugie nogi, im bardziej na polnoc tym ladniejsze kobiety, im bardziej na poludnie tym brzydsze i szybciej starzejace sie.Piekne brunetki to z reguly przyciemnione blondynki

Gość gość
Zależy od kraju. Poza tym średniego blondu widuję sporo (może farbowany, nie wiem).

Gość gość
następni znawcy ;) każda kobieta jest piękna, tylko nie każda na tyle zadbana ;) nawet platyna moze wygladac bosko, jesli ma sie zadbane włosy, a nie jakieś siano powykręcane na wszystkie strony świata, ot zależy od gustu

Gość gość
Bo typowa naturalna (bez makijażu) jasna blondyna to przaśna dziewczyna :D Wystarczy zobaczyć zdjęcia młodej Joanny Krukównej albo młodej Magdaleny Wójcik, żeby wiedzieć co to znaczy twarz "rozmyta" u naturalnych blondynek :O

Gość gość
Naturalnych, jasnych blondynek jest niewiele. Poza tym niektórym taki typ urody się podoba

Gość gość
to zależy, mnie się nie podobają blondynki o jasnej karnacji z niebieskimi oczami, to jest właśnie taka mdła uroda. Natomiast już blondynki zielonookie o oliwkowej cerze mogą być śliczne.

Gość gość
mnie się nie podoba oliwkowa skóra, zawsze wolałam chłodniejszą urodę.

Gość gość
nie rozumiecie, tu nie chodzi o kolor wlosow ale sprzezenie genow, dletego naturalne blondynki s ladniejsze bo wyposazone we wszystkie atuty oprocz rozumu i pozbawione usterek wygladu (tylko wygladu)