Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1Katarzyna1

Czy ktos umowi sie z samodzielna matka?

Polecane posty

Gość 1Katarzyna1

Ciekawia mnie opinie panow. Czy bylibyscie chetni do pojcia na randke z 36 letnia samotna/samodzielna kobitka wychowujaca dziecko? 175 cm, ciemne wlosy, oczy piwne, podobno calkiem ladna. Czy fakt, ze kobieta ma dziecko przeszkadza wam w umowieniu sie z nia? Od czego zalezy to czy sie umowicie czy nie?

Gość gość
Od tego czy na randkę przyjdziesz sama czy z dzieckiem i czy będzie można porozmawiać z Tobą o czymś innym niż dziecko i jacy to poprzedni faceci (czyt ojciec dziecka) byli żli .

Gość 1Katarzyna1
Szukam kogos po to, zeby sie oderwac od domu, a nie po to, zeby rozmawiac o dzieciach. A z facetem nie bede gadac o bylym. To jasne.

Gość gość
Dla mnie dziecko nie stanowi żadnego problemu, bo nie może stanowic. Miałem w swoim życiu już pare "romansów" z dziewczynami które były samotne i miały dziecko. Skąd jesteś?

Gość 1Katarzyna1
Wroclaw

Gość gość
Nie takie jasne . Kilka razy miałem ,, przyjemność'' spotkać się z kobietami z dziećmi i zawsze na najdalej trzeciej randce pociechy zaczynały dominować w ich wypowiedziach . Ale załóżmy że w tym przypadku mogłoby być inaczej . Niestety ja już jestem zajęty . Powodzenia.

Gość gość
No to przykro mi bo ja Kraków. Powodzenia!

Gość 1Katarzyna1
Zajeci mnie nie interesuja. Nie nadaje sie do roli kochanki :) Dzieki.