Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że rodzice powinni zapewnić kobiecie posag. Nieważne, że mamy XXI wiek

Polecane posty

Gość gość

Wspolczesna kobieta NIC nie potrafi w domu zrobic, nie potrafi gotowac, nie chce prac, sprzątac. Zero, ona uważa ze jest równouprawnienie (które sprowadza sie tak naprawde do uznawania go tylko wtedy, gdy kobieta ma z tego korzysc) Wobec powyzszego rodzice panny młodej powinni zapewnic jej posag, pieniądze, nieruchomosc, auto...

Gość gość
polacy to biedacy

Gość gość
Chlopakowi wystarczy jego ptak:-p

Gość gość
faceci tego nie wymagają, im wystarczy wór na sperme :D

Gość gość
A rodzice chłopaka , wypłacić odszkodowanie za takiego cymbała .

Gość gość
hmm, zgodzę się z tym, pod warunkiem, że mężczyzna zapewni kobiecie taki poziom życia, że będzie ona pracowała wyłącznie dla własnej przyjemności ps. potrafię prać, sprzątać, gotować i to robię, bo na służbę mnie nie stać :P

Gość paolllaaa
co ty piszesz za głupoty czy wiesz ze w Indiach przez ten twój zasrany posag nikt nie chce urodzic dziewczynki każdy kto juz wie ze bedzie miał dziewczynkę robi aborcje. oby w tym kraju to wznieśli bo co sie dzieje na tym swiecie to masakra!!!!

Gość gość
A owszem...zgadzam się na posag dla corki : lepiej żeby miała swoje mieszkanie, dobra prace i wyksztalcenie. Niech nie będzie zalezna od jakiegoś gada, który mialby jej wypominać swoja kase.

Gość gość
od rodziców dostałam mieszkanie i samochod,garaż,poza tym na bieżąco wspierają mnie,mam oparcie w rodzicach,opiekują się moimi dziećmi,zawsze i o każdej porze mogę na nich liczyć, wiem, jestem jedynaczką,ukończyłam dwa kierunki,spełniam się zawodowo i rodzinnie,wszyscy zazdoszczą mi takich kochanych rodziców,kocham ich ponad życie,wiele im zawdzięczam/y

Gość gość znawca
a jak sie zestarzeją i trzeba bedzie sie nimi zaopiekowac to oddasz do domu starców

Gość ojciec3córek
Wal się na ryj smrodzie Ty mi dopłać że takie laseczki wychowałem 😍

Gość gość
o czym ty mówisz? nie ma takiej opcji,nie pozwolę na to w imię mojej miłości i szacunku do rodziców

Gość gość
Taaaak, posag ? Żeby facet miał co trwonić. Nigdy w życiu. Jeżeli rodzice mogą pomagać swojej córce, to ok, ale facet - mąż powinien trzymać łapy z dala od tej kasy.