Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki tak lecą na obcokrajowców?

Polecane posty

Gość gość

Skąd się bierze ta niechęć Polek do swoich rodaków?

Gość gość
z tego że są brzydki/grube/stare i żaden rodak ich nie chce to się pocieszają murzynami i innymi włochami

Gość gość znawca
Bo same nie mają wykształcenia, są leniwe i liczą ze z zagranicznym mezem będą zyly bogato. A polak no coż , przy nim trzeba pracować

Spójrzmy na Polaków, jacy oni są. Większość to obleśni, śmierdzący fajami i wódą dressy, traktujące swoje kobiety jak gówno (wiadomo, że nie wszyscy, nie chodzi mi też o stereotypy, tylko powołuję się na przykłady ludzi, o których słyszałam, których znam.). Inni to pedały, dbający o swoją grzywkę. I inni, i inni. Ciężko teraz znaleźć faceta dla siebie więc myślę, że dlatego Polki lecą na obcokrajowców, bo Ci mają coś, czego nasi rodacy nie mają. To głupota (idąc moją, subiektywną opinią), wiązać się np. z jakimś Arabem i być jego niewolnicą, zmieniając swoją kulturę, poglady, czy nawet wiare.

Gość gość
Codeine: morda w kubeł szmato, wracaj lepiej do garów zamiast marzyć o egzotycznych ch*jach

Gość gość
Co do jasnej cholery mają i z zagranicy czego nie mam ja . Od razu odrzućcie kasę bo ją mam i wielką pytę bo też mi natura nie poskąpiła

Gość fruken
tym komentarzem sam sobie odpowiedziales na pytanie dlaczego Polki wola obcokrajowcow :)

Gość malgosia 1973
no i dezwal sie typowy polski wiesniak.

Gość gość
no jesli masz i kase i pyte to moze masz zjebany charakter ?

Gość gość
sa przystojni, mescy maja biale zabki i nie smierdza potem i skarpetami.

Gość gość
Ty Małgośka milcz bo dup po 40 to nawet muslimi nie chcą

@gość, Gratuluje kultury, nie można wyrazić subiektywnej opinii? Ja pisze tylko to, co wiem i widzę, nie twierdzę, że każdy taki jest. Czytaj możeby tak ze zrozumieniem haha.

I nigdzie nie napisałam,że marze o egzotycznych chu*jach, w szkole czytać ze zrozumieniem nie nauczyli? Pisałam, że moim zdaniem to głupota.

Gość gość
A ja nie mogę subiektywnie stwierdzić że nie jestem gorszy od żadnego zagraniczniaka ? Co do braku kultury to ci wasi włosi , anglicy czy niemcy biją mnie na głowę

Gość gość
bo ciężko o polaka na poziomie. Nie mają szacunku do kobiet o i kobiety mogąc mieć innego biorą innego. (Arabusy to nie faceci, mówię o Europejczykach)

Oczywiście, że możesz, każdy ma przecie swoje zdanie. Nikt nie powiedział, że jesteś gorszy, od takich Angoli, jak już wcześniej zasugerowałam, są wyjątki. :) Osobiście nigdy bym się nie związała z obcokrajowcem, bez względu na wszystko, wole Polaków.

Gość gość
Bo są kulturalni, szarmanccy , zadbani (mówię o Europejczykach teraz ;). Polacy to bez komentarza, albo chodzą w dresie albo wyglądają jak kopie Justina Biebera czyli mało męsko. W dodatku myślą,że każda im się należy, przeciętniak chciałby piękną.

Gość gość
Ta a Hiszpanie czy francuzi tak je szanują ? A może Anglicy ,żę o południu Europy (Grecy, Włosi i swołocz Bułgarsko- Rumuńska ) nie wspomnę . Żałosne jesteście i tyle

Gość gość
A Polacy to niby szanują? Wystarczy się rozejrzeć albo poczytać na forach co te kobiety wypisują. W większości traktują kobiety jak szmaty na jeden raz.

Gość gość
Polacy tylko chleją i narzekają na wszystko, są sztywni i zadufani, maja zbyt wysokie mniemanie o sobie.

Ale pamiętajcie dziewczyny, że są też wyjątki ;) Mało ich, a jeśli już są, to zajęci, ale są! :D

Gość gość
Są też tacy faceci stanu wolnego, ale raczej są zrażeni do polskich kobiet 🖐️

Gość gość
Ja bym se coś zruchał ostro ale ciężko znaleźć, bo jestem trochę otyły

Gość gość
no to masz silna motywacje aby schudnac - nie schudniesz nie zr***asz ( chyba ze jakas otyla foczke)

Gość gość znawca
oj oj jak mi was szkoda dzieweczki ze macie branie od dresów i smierdzieli, no coz kobieta z klasą nie ma takich problemów