Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfy wzór dla człowieka

Najgłupsze i najbardziej złośliwe rzeczy jakie zrobiliście?

Polecane posty

Ja wymienię ze trzy 1. Wymyśliłam ogłoszenie i podałam numer telefonu w internecie danej osoby: że ma do zaoferowania pracę, że chce kupić dom, że chce kupić mieszkanie, że chce sprzedać samochód, itp. Na całą Polskę. Nawet numer swojej babki jako potencjalnej pracodawczyni podałam w internecie. 2. Puszczałam głuche telefony do nielubianych przeze mnie osób. 3. Zamówiłam na czyjś adres pizze lub inne jedzenie z restauracji. Raz zamówiłam 100 pizz. 4. Oskarżyłam pewnych znajomych o rzekomą kradzież bo mnie prześladowali. Jestem zajebista dupencja :)

Gość gość
Glupia ty.

Gość gość
Hahah temat w kategorii "ciaza, pirod, macierzynstwo..." sugerujesz cos autorko? :p

Gość gość
Napisałam ogłoszenie, że mam do sprzedania dwie maciory i podałam numer faceta, który zdradzał mnie z moją przyjaciółką.

Gość gość
Porod* mialo byc

a jak zamówił kolejne buty w przeciągu krótkiego czasu to schowałam je i myślał że listonosz nie przyszedł a one leżały sb w szafie pare dni :)

hehe albo ukradłam mu kartę sim pociełam rogi poryłam ją chyba napisałam coś głupiego na niej potem wsadziłam w krem i mu oddałam_działała nadal...

a najlepsze było to jak zagroził że mi usunie konto na portalu społ :) wyrwałam mu laptopa z rąk i z całej siły jeb o podłogę :))) matryca rozbryzła się na drobny mak :) :) :)

Gość gość
Napisalam wraz z koleżanką list do żony kochanka naszej wspólnej, koleżanki gdzie i kiedy sie spotykaja,zona przyszla natrzaslala po mordzie i koniec bylo romansu ,bylo to złośliwe i owszem ale tez dla dobra wielu ludzi.