Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

APELUJĘ nie wgapiajcie się tak w osoby które wam się nie podobają na ulicach

Polecane posty

Gość gość

Bo to jest krępujące. Zawsze, jak ktoś się na mnie patrzy, czuje dyskomfort, bo wiem, że widzi moja dziwną twarz, moje wady i często wystraszony paskudne oczy. Odp********e się ode mnie, proszę was. Po co się gapić, szczególnie faceci. Gapcie się na ładne, a reszcie dajcie spokój.

Gość gość
:/

Gość gość
A nie przyszło Ci do głowy ze nie jesteś tak paskudna jak Ci się wydaje??

Gość gość
.E tam ja się nie patrzę

Gość gość
przykro to.. jak ktos patrzy na ciebie z obrzydzeniem

Gość gość
No wlasnie dlaczego ludzie wpatruja sie w kogos ,przygladaja tak bezczelnie wrecz ?

Gość gość
Na szczęście nikt żadnego komentarza nigdy nie walnął, ale jako że piękna nie jestem, średnia lub brzydka po prostu, to myślę że po prostu zwracają uwagę na moja dziwaczna urodę, zapewne krytyczna. Mam tego dość, nie chce żeby ktokolwiek na mnie patrzył

Gość gość
A gapienie sie na niepelnosprawnych to dopiero straszne! Czesto ludzie potrafia sie jeszcze odwracac i gapic!

Gość gość
Autorko ja mam to samo ludzie wgapiaja sie we mnie jak na potwora,ale wiem ze nikomu sie nie moge spodobac bo wiele razy słysze przykre rzeczy na swój temat.

Gość gość
To prostaki sie wgapiaja i prostaków nie zmienicie .Po prostu wypnijcie piers do przodu i do przodu. Mam kolezankę z bliznami na twarzy .Ludzie tez potrafia sie wgapiac jak w wystawę .Ona zwyczajnie wtedy się uśmiecha i tamtym robi sie głupio .Nie wiedza gdzie oczy obrócić. Wiecej pewnosci siebie kochane a życie bedzie prostsze .:-)

Gość gość
mnie tez to zastanawia no po co ludzie sie wgapiaja tyle sekund w cos co im sie nie podoba?

Gość gość
?

Gość gość
A kto mi zabroni? Chce to się patrzę. Zadbaj o sobie to cię będę podziwiać a nie patrzeć z obrzydzeniem.

Gość gość
Skoro cos Cie obrzydza czyli patrzenie nie sprawia Ci wtedy przyjemnosci,normalna osoba odwraca wzrok po sekundzie...ale skoro gapisz sie na cos co Cie obrzydza wręcz gapisz sie to znaczy ze cos z Toba nie tak...

Gość gość
Może patrzą bo im się podobasz?

Gość gość
Przyglądam się dziewuchom jak mogły zostać tak pokarane brzydkimi rysami i figurą jednocześnie :D Dowartosciowuję się. Nigdy tak nie robicie?

Gość gość
Ale po co patrzycie się na cos co nie sprawia wam przyjemnosci?Bo napajacie sie wadami danej osoby i cieszycie sie że ich nie macie badz wydaje wam sie tak tylko.

Gość gość
gość dziś Przyglądam się dziewuchom jak mogły zostać tak pokarane brzydkimi rysami i figurą jednocześnie Dowartosciowuję się. Nigdy tak nie robicie? x Pewnie tez jesteś brzydka i gruba inaczej nie musiałabys sie dowartosciowac,pomysl ze znajda sie osoby które będa w ten sposób myslec o Tobie "o jaki ryj" miło Ci będzie jakbyś sie dowiedziała że ktos tak mysli o Tobie?Gusta sa rózne.

Gość gość
Dlaczego twierdzisz od razu, że jestem zaniedbana? Maluje się, ładnie modnie się ubieram, jestem szczupla(choć nie mam boskich proporcji, ale odchylow negatywnych w jakąś stronę tez nie ma) i nadal nie ciesze oka zbytnio. Jest całe mnóstwo ładniejszych dziewczyn, a ja wyglądam jak upośledzony dzieciak

Gość gość
Nie jestem ani gruba ani brzydka. Lubię się porównywać z innymi. Większość wychodzi na plus, czasem zdarzy się ładniejsza, ale to rzadko.... Nikt "ale ryj" o mnie nie myśli bo mam ładne rysy, duże oczy itp. kobiecą twarz, wręcz przeciętniary szepczą, że lalunia i wypindrzona.

Gość gość
Szmatko tak Ci sie tylko wydaje wypindrzony ryj to nie wszystko,pewnie wiesz że pod tym make upem nie ma nic interesujacego,dlatego podswiadomie podsycasz swoje ego wadami innych taka prawda.Laleczka z czubkiem nosa powyzej głowy tego nie robi bo widzi tylko siebie i nie potrzebuje porównania.

Gość gość
Jakbys nie miała kompleksów to bys sie nie musiała dowartosciowac:)Pewnie masz wstretny ryj nie pokalany madroscia,i grube dupsko..

Gość gość
Hola hola wazę 79 kilo przy 165 to lekka nadwaga jest tyłeczek mam fajny.

Gość gość
Szmatko? :D czego szmato? Uwielbiam kafe wywody.