Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę dojść...

Polecane posty

Gość gość

spotykam się z X od roku, oficjalnie razem jesteśmy pół roku. Mój kochany dotychczas starał się jak mógł - trochę minetki, trochę paluszkami, albo obydwa na raz... a ja nie doszłam . ani razu! wcześniej miałam partnera i było okej za każdym razem... wiecie może, od czego to zależy? czemu tak ze mną jest? :/ kolejna sprawa... postanowiliśmy przejść do czegoś więcej... doszedł po dwóch minutach.. może nawet nie.. najgorsze jest to, że po tym tylko przepraszał i mowił że mu głupio, przytulił się i udawał, że śpi.. jak mnie już odwiózł do domu to napisał tylko smsa "przepraszam za dziś" i to tyle :/ czy ja robie coś nie tak?

Gość gość
Jestes ok a skąd jestes?

Gość gość
daleko :)

Gość gość
Może za bardzo się stresujesz, może nie jesteś w 100% rozluźniona i myślisz o głupotach, może coś cię rozprasza, może mu nie ufasz, itd... a może to on pomimo starań nie daje ci przyjemności, sama musisz do tego dojść. Już widzę że chętny na praktyki się znalazł, bo pyta skąd jesteś ;)

Gość gość
Daleko tz gdzie mieszkasz?

Gość gość
A co bzyknąć ją chcesz, że tak nachalnie pytasz? To nie jest portal randkowy, tylko forum, tu się nie pyta o adres, tylko się dyskutuje.

Gość gość
dziewczyno czemu robisz za matke terese?:Ofacet sobie tryska a ty ani razu nie doszlas.nie czujesz sie jak zywa lalka do rvhania?to takie ponizajace:O

Gość gość
ja też mam steres nie staje mi a bardzo chcę

Gość gość
Dziękuję za wsparcie, widać nie każdy dobrze trafił. Jedyne, czym się denerwuję to właśnie to, że nie mogę dojść, nawet jeśli bardzo tego chcę :(

Gość gość
Moze i chce

Gość gość
nie, nie czuję się jak "lalka do ruchania" bo on bardzo się stara, żeby sprawić mi przyjemność.

Gość gość
to niech sie stara dalej,przezyjesz cudowne 20 lat bez orgazmu haha.oczywiscie,ze robisz za matke terese,ponizajace:O

Gość gość
Moim zdaniem facet się nie stara, trochę minetki, trochę paluszkiem, potem 2 minuty i spać... w życiu bym kobiety tak nie zostawił, stanąłbym na uszach żeby doszła, poza tym jak można kończyć po jednym razie? Miałem kiedyś tak na początku związku ze swoją już byłą dziewczyną, ona tak się stresowała, że nie mogła dojść, niby mówiła że wszystko oki, ale czułem że coś ją blokuje, więc pierwsze 3-4 noce doprowadzałem ją do orgazmu językiem. Potem kiedy już mi w pełni zaufała i przestała się stresować, seks był zajebisty i dochodziła szybciej ode mnie z tym że ja poświęcam mnóstwo czasu na grę wstępną, bo ją uwielbiam :)

Gość gość
To myślenie o orgazmie może działać na twoją niekorzyść, w trakcie zaczynasz się irytować, a wtedy z orgazmu nici. Próbujcie aż do skutku, niech bawi się twoim cialem, niech poświęci ci mnóstwo czasu a ty się odpręż i nie myśl o niczym.

Gość gość
I nie powiesz skąd jestes moze umowimy sie na seks

Gość gość
Ze swoim facetem nie może dojść a ty baranie myślisz że dasz jej orgazm? Desperat :)

Gość gość
widocznie facet za mało się stara, nie zależy mu nie wiem jak ty to wytrzymujesz

Gość gość
moim zdaniem tez sie nie stara.wykopalabym takiego z lozka.

Gość gość
dlatego ja ide szybko do lozka,zeby nie bylo,ze spotykalam sie z kims,kto odwali akcje w 2 min:O

Gość gość
Mysele ze ze mna dojdzie

Gość gość
jeśli facetowi zależy tylko na sobie to jest jakiś egoista