Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Młoda1502

Chłopak Narkoman

Polecane posty

Hej. Jestem tu pierwszy raz pisząc post na forum. Mam poważny problem z moim chłopakiem. Ma 18 lat, mama pracuje za granicą i jakiś czas wysyła mu pieniądze na rachunki bo nie znalazł jeszcze pracy. Jesteśmy razem od stycznia tego roku i powiedział mi otwarcie że bierze narkotyki i je sprzedaje. Powiedziałam mu od razu że nie lubię czegoś takiego i chce żeby przestał bo będą z tego problemy. Był czas że nie brał. Czasem pytał czy może wziąć bo źle się czuje. Zawsze były jakieś wymówki. Zgadzałam się bo było mi go szkoda. A teraz zaczęły się problemy. U kolegów napożyczał pieniędzy, upominają się co chwilę o zwroty. Gościu który przywoził mu towar też prosi się o oddanie pieniędzy. Coraz częściej jest tak że kłócimy się o byle co. Nie mówię że Tylko z jego winy. Zerwał ze mną ostatnio i powiedział że coś sobie zrobi. Zauważyłam u niego też to że w środku nocy potrafi wstać i iść do kuchni żeby zjeść coś słodkiego, jakieś ciastko a jak nic nie ma posili się nawet zwykłym CUKREM. Często chodzi do toalety "siku". Zawsze przed tym jak się kochamy conajmniej dwa razy idzie do toalety. Dziś przyjechał do mnie i na początku miał bardzo dobry humor a już po godzinie zasnął jak dziecko które cały dzień bawiło się na dworze. W domu wiecznie ma bałagan. Każde pieniądze które wyśle mu mama na rachunki rozpie***i. Fakt, cześć zapłaci a na druga cześć pożyczy. Często jest tak że jestem u niego i coś gotuje a on albo zje tylko trochę albo nic. Już nie wiem co robić. Zrobić mu narkotesty? Pomóżcie.!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować