Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Banieczkakkkaka

Masaż Bańką Chińską

Polecane posty

Gość Banieczkakkkaka

Bańki chińskie służą do akupunktury. Jednak mają również zastosowanie antycelluitowe i ujedrniajace :) Nalezy przyssac bankę do skory brzucha, ud, czy pośladków i ''jeezdzic'' z pomocą oliwki :) Uzywam baniek miesiąc. Dzis rano zauwazylam, że po celluicie na udach nie ma ani sladu! :D POLECAM WSZYSTKIM PANIOM CHCACYM MIEC JEDRNE MLODE CIALKO !! :) Cena w aptece za 4 bańki, to 25-30 zł :)

Gość gość
Sprzedajesz bańki czy co? Masaż bańką nie polega na "jeżdżeniu", wymaga odpowiednich ruchów w odpowiednim kierunku i trzeba wcześniej rozgrzać skórę masażem manualnym. Ludzie naczytają się takich pierdół a potem robią sobie siniaki i mają porozciąganą skórę.

Gość banieczkakakaka
Nie robilam tego nigdy w jakis specjalistyczny sposob. Nie mam siniakow, jedynie jedrna skore i brak celluitu. Zupelny brak! Dlatego pisze i polecam. Nigdy w zyciu nie przypuszczalabym ze po miesiacu osiagne cel:))

Gość gość
Uważam, że o wiele lepszy sposób do dermomasaż w salonie kosmetycznym. Chodzę 3 razy w tygodniu, leże, a pani mnie wszędzie masuje. Przynajmniej wiem, że wszystko zostało robione jak należy i dokładnie. Nie muszę się wyginać we wszystkich kierunkach.

Gość banieczkakakaka
Oczywiście, że masaże w gabinetach są wygodniejsze,lepsze. Jednak mnie nie stać i sądzę, że nie tylko mnie

Gość gość
Niektórzy twierdzą, że ich nie stać, a w tym samym czasie wydają pieniądze na papierosy i inne niepotrzebne nałogi. Jak ktoś się bardzo postara to pieniądze się znajdą. Trzeba pomyśleć w innych kategoraich. Jak Ci się zepsuje ząb to znajdujesz pieniądze i idziesz, zepsuje Ci się samochód to samo. Pamiętaj, że nasze ciało to nasza świątynia i trzeba o nie dbać najbardziej :)

Gość gość
A co by było lepsze na rozciagnieta skore po ciazy? Banka czy dermomasaz?

Masaż bańką chińską to dobry sposób na pozbycie się cellulitu. Taki masaż wykorzystuje metodę próżniowego zasysania skóry i znajdujących się pod nią tkanek, co poprawia ich ukrwienie i zmniejsza cellulit i rozstępy. Terapia podciśnieniowa znajduje także zastosowanie w leczeniu bólów kręgosłupa i przynosi ulgę spiętym mięśniom.

Gość gość
Masaż bańką chińska jest bardzo skuteczny! Naprawdę uelastycznia i wygładza skórę oraz rozbija tkankę tłuszczową. Siniaki czasem się zdarzają, wszystko zależny od tego ile złogów i toksyn mamy w organizmie. Moim zdaniem warto iść na ten masaż. Chodzę do kliniki na Bolkowska 2A na Bemowie. Maja tam też masaże relaksacyjne - dla mnie super, zwłaszcza zimą, kiedy człowiek taki zmarznięty i skulony. :-)