Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jechać do Wenecji za 55 euro

Polecane posty

Gość gość

Jadę na obóz na Sycylię Dla osób chętnych jest jednodniowa wycieczka do Wenecji która kosztuje 55 euro , więc nie mało Zastanawiam się, czy opłaca się jechać , tym bardziej że taka wycieczka z grupą to nie to samo , ja wolę zwiedzać swoimi ścieżkami i odkrywać piękno miasta a nie chodzić wyznaczonymi szlakami i robić co mi każą Z drugiej strony nie wiem kiedy będę miała okazję zobaczyć Wenecję Czytałam że niektórym się w ogóle nie podobała , inni mówią że ma klimat , już sama nie wiem

Gość gość
up

no własnie, z jednej strony trochę drogo, z drugiej nie wiadomo, czy kiedyś jeszcze będziesz miała taką okazję mnie Wenecja średnio pociąga, nie lubię wody, a już takiej stojącej w kanałach w szczególności w upały wyobrażam sobie smród jak z szamba, no i pewnie dodatkowe koszty za przepłynięcie łodką czy jakieś jedzenie... ale jak nie masz wstrętu do wody to chyba warto zobaczyć

Gość gość
Byłam w Wenecji w zeszłym miesiącu. Nic tam nie śmierdzi :P to już dawno nieaktualne (coś zrobili z kanalizacją). Na Twoim miejscu wybrałabym się na wycieczkę. Wenecja to śliczne miasto, warto.