Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyjść z koloru?

Polecane posty

Gość gość

witam malowalam włosy na czarno bardzo sługo swoje naturalne włosy mam średni blond ostatnio zdecydowałam że chce zmienic kolor. Poszłam do fryzjera ściągneła mi kolor czarny dekoloryzatorem powiedzialam ze chce miedziany jasny , niestety powiedziala ze nie wyjdzie mi ten kolor i polozyla cos takiego jak średni brąz. troche sie zmył jest jaśniejszy i tu moje pytanie chce osiągnąć moj wymarzony rudy czy podziałało by jeżeli nałożyłabym na nie rozjaśniacz na troche a potem umalowała na ten rudy?

Gość gość
W ten sposób zniszczysz włosy ! One i tak juz są wysuszone po dekoloryzacji, a Ty je teraz jeszcze chcesz rozjaśnić ( to i dekoloryzacja to zabójstwo dla włosów) i jeszcze farbe położyć ?! :O Daj im, odrosnąć, odpocząć, zregenerować się i dopiero myśl o wymarzonym kolorze P.S. Jestem fryzjerką :)

Gość gość
dziękuje za rade bo ja juz mialam w planach to zrobic :) a jesli teraz położyłabym tylko farbę bez tego rozjaśniacza to jest szansa żeby złapał ten kolor? wiem ze cięzko powiedziec nie widzac koloru:)

Gość gość
Jesli jest jaśniejszy od tego który masz teraz to nie"złapie". Wyjdzie inny niz chcesz. Zregeneruj włosy, daj im odpocząc i dopiero szalej z kolorem (najlepiej nie eksperymentuj sama ) ;-)

Gość gość
masz racje żebym czasem nie chodzila z zielonymi włosami :) ten czarny już mi sie znudzil 8 lat malowalam włosy na ten kolor

Gość gość
10 lat nosiłam czarne włosy,postanowiłam zmienic i wyglądają super,u fryzjerki sciągneły mi kolor,połozyła rudą farbe,nie mam zniszczonych,wysuszonych,jedyne co to pierwszy kolor w miare szybko zszedł ale jak sie okazało dlatego ze jasna farba wciąga kolor po miesiacu połozyłam znowu i jest ok.Dobra fryzjerka wie jak sie do tego zabrac,pozdrawiam

Gość gość
ja wyszłam z czarnego koloru na jasny brąz. Dwukrotnie rozjaśniałam sama w domu i od razy nakładałam farbę. Za pierwszym razem wyszły pasemka. Całkiem ładnie wyglądały włosy po nałożeniu jasnego brązu. Jednak ja nie chciałam mieć żadnego włosa czarnego. Rozjaśniałam po raz drugi. Jestem bardzo zodowolona. Fakt włosy wysuszyły się mocno. Od pół roku stosuję dobre szampony i odżywki, której nie spłukuję!!! takie mam wysuszone włosy. Po wielu miesiącach widzę, że włosy po mału dochodzą do ładnego wyglądu. Jednak naprawdę muszę je ciągle mocno odżywiać i nawilżać. Fakt kolor mam taki jaki chciałam

Gość gość
ja wychodziłam z czarnego do rufego a potem do blondu. czarny zdekoloryzowałam u fryzjera, potem farbowalam farbami rudymi pare razy, ale pozregenrowaniu;( a potem rozjaśniłam raz i co pare miesięcy kładłam blond, wszystko zajęło ok 2 lata.