Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradziła mnie to wywiozłem ją do lasu i zostawiłem

Polecane posty

Gość gość

spotykałem się z pewną kobietą(23 lata) ja 22, 5 miesięcy, oboje nam się dobrze układało, byliśmy razem, byłem szczęśliwy i ona też, okazywała to(nie wiem czy udawała teraz) i mieliśmy wspólne tematy, pasje i wyglądem się podobaliśmy, byliśmy raz na wycieczce, było już seksualne zbliżenie,. jednak ta małpa poznała jakiegoś innego i wiem, że spotkała się z nim bo widziałem smsy jak leżał jej tel. a mi mówiła że się nie spotkała a widać było że kłamie i już kręci, jak spytałem kto to to kręciła, w odwecie za to nie robiłem awantury, umówiłem się z nią niby na wycieczkę, jeszcze kazałem jej nabrać ciuchów, rzeczy na wyjazd że niby jedziemy na wyjazd, wywiozłem ją 50 km od naszego miasta do lasu daleko od stacji i specjalnie tam gdzie na ma pks, zatrzymałem się na leśnej drodze, podstępem powiedziałem że się przejdziemy, kiedy odeszliśmy od auta ja wróciłem szybko wywaliłem jej torbę, i wsiadłem i zacząłem odjeżdżać i powiedziałem tylko, że to za oszukiwanie i zdradzanie, zostawiłem ją o 19tej samą w lesie i małpa wróciła do domu rano bo nikt jej nie chciał zabrać z szosy a pks nie było. ma co chciała, pisze do mnie co godzinę, że przeprasza i żałuje z początku mnie wyzywała od najgorszych przez sms, piękna blondynka została wystawiona i teraz dać jej szansę?? minęły 2 tygodnie nie odpisywałem jej jeszcze...

Gość gość
no i super facet, jesteś boski, tak trzeba robic z niewiernymi suk*mi, zapamięta Cie do końca zycia i nabierze szacunku ze Ci będzie usługiwać bo wie ze z Toba to nie przelewki. daj szansę ale na dystansie i tak zrobi co zechcesz jak nalega

Gość gość
ta na pewno, pewnie zrobiła komuś gałę na cymbałę i w d***lę za jechanę

Gość gość
nie zrobiła bo dzwoniła nawet o 2, 3 w nocy i pisała że w lesie siedzi i nie wie gdzie jest i mnie przeprasza i żebym wrócił po nią, ona nie ma orientacji w terenie. zkichała się tam ze strachu.

Gość gość
ta na pewno, pewnie sie zwalila pod drzewem i do rana zeszlo :D pipke sie ma to sie na niej gra, tera bedzie kolezanką gadać jak wspaniala przygoda a na tobie sie tak odegra ze nie bedziesz wiedzial gdzie góra a gdzie dół, myslisz, ze nie ? tos glupi !!

Gość gość
jak tam, pozew o gwa//łt jeszcze nie doszedł ? spokojnie, dojdzie !!!

Gość gość
a gdzie się odbył, no w lesie !! a gdzie sprawca ? no uciekł w popłoc****ak zdał sobie sprawę ze swego czynu, a jaki motyw ? no wiadomy i w afekcie i jeszcze w dodatku po alkoholu !!!

Gość gość
żartowałem, mam czarne poczucie humoru, nic się nie martw, jakoś to będziesz, każdy popełnia błędy, no cóż, jesteśmy tylko ludźmi :) przepraszam cię !! :D

Gość gość
jasne, pozew o gwałt, przecież na to są badania a ja mam kamerę w aucie i wszystko było nagrywane specjalnie, wszystko obmyśliłem co i jak, bo domyślałem, że w złości tak może zrobić więc jeszcze sama się wkopie, a więc może mi nakichać, co wy ona taka miła teraz by była że parasol by nosiła żebym nie zmókł.

Gość gość
w dodatku mam na nią haka to wie co mogę powiedzieć jej rodzine ze to ona podkradała babci kasę a nie sąsiadki, na które była policja wzywana.

Gość gość
jak tak przeprasza to dalbym jej szanse. Przygarnij znow, i bedziesz mogl wykorzystywac do woli, traktuj jak zabawke, rznij, baw sie a jak spotkasz lepsza to olejesz. W sumie nic Ci nie szkodzi

Gość gość
oczywiscie pod przykrywka,ze wybaczyles i jest wszystko dobrze.