Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trololillia

O facetach

Polecane posty

Gość trololillia

Ogólnie to kobiety są tymi złymi lecą na pieniądze i pozycję, wykorzystują was. Szkoda tylko, że jedyne kobiety, na jakie zwracacie uwagę to śliczne laseczki z idealnymi dupkami. Nie dość, że jesteście głupi, to jeszcze kompletnie naiwni. One doskonale sobie zdają sprawę z tego jak wyglądają i co mogą dzięki temu zyskać. Dlatego was doją jak się da. A potem płacz, że wszystkie kobiety są takie same. Ale na te brzydsze i normalne już nie łaska spojrzeć, prawda? Nie ma zgrabnego tyłeczka i dużych cyców, nie ma zainteresowania. Tak jakby kobiety narzekały, że piękny przystojniaczek je tylko wykorzystał i zostawił, ta sama logika. Niestety, w waszym przypadku nie tylko przystojni faceci tacy są, jesteście tacy wszyscy grubi, chudzi, ładni, brzydcy, biedni czy bogaci wszyscy przekonani o własnej wyższości. Twierdzicie, że wielu z was jest „porządnych według was porządny facet to taki, który ma rodzinę, zarabia na nią i spędza z nią trochę czasu. To już według was szczyt bycia świetnym facetem. Wystarczy nie bić kobiety i nie chlać, spłodzić kilkoro dzieci i pracować taki facet to już bohater. Nieważne, że tak naprawdę gardzi swoją kobietą, ma ją za głupszą i gorszą, zdradza ją .

Gość gość
Oczywiście większość z was ma obleśne bebzuny i włochy na plecach, ale przecież to nic. Macie kutasa, więc nic innego się nie liczy, idealne „dupcie wam się po prostu należą. Kobieta oczywiście nie potrafi prowadzić, zrobić jakiejkolwiek rzeczy związanej z techniką, nauką, medycyną itd. Jeśli kobieta jest dobrze sytuowana, ma pozycję, pieniądze, kierownicze stanowisko, to oczywiście dała d**y lub jej mąż jej to załatwił. Innej drogi nie ma, prawda? Kobieta jest głupsza od mężczyzny i koniec, nawet nie dopuszczacie do siebie myśli, że jest inaczej; wasze ego wam na to nie pozwala. Ja być samiec, ja być lepszy.Każda kobieta leci na kasę. Tylko skąd tyle biednych małżeństw? Zastanawiające, prawda? Wy za to lecicie tylko na wygląd. Jeśli facet jest z brzydką kobietą, to znaczy, że chce mieć pewność, że ta go nie zdradzi (no bo przecież nikt nie zechce się narażać dla brzydkiej), że urodzi mu dzieci i będzie mu usługiwać do usranej śmierci z samej wdzięczności, że ktoś ją w ogóle zechciał. Udaję, że ją kocham, że mi zależy, że jest jedyna, a dzięki temu mam: czysty i zadbany domek, regularne posiłki, regularne ruchanie, ewentualnie dzieci (czyli moja pula genowa została zachowana). A i tak przeważnie mam coś na boku. Większość mężczyzn zdradza.

Gość gość
hehe, wiele racji napisałaś, zgadzam się,że większość facetów "cierpi" na manię wyższości niezależnie od wyglądu, statusu społecznego i ilorazu inteligencji

Gość gość
naga prawda

Gość gość
buahaahahah dobre :D

Gość gość
ale to czesto wina kobiet ze faceci sa tacy zjebani...

Gość gość
sama prawda... :(

Gość gość
Autorko, skoro na takich facetów trafiasz to znaczy, że wśród takich ludzi się obracasz, czyli tak naprawdę nie zasługujesz na nic lepszego. Kobiety zauważają tylko tych przystojnych i z wielkim... portfelem, a oni wiedzą, że laski same na nich lecą i to wykorzystują, bo wiedzą, że będzie następna. Jest masa dobrych chłopaków, którzy nigdy by nie zraniliby kobiety, tylko tacy zazwyczaj nie mają powodzenia u kobiet. Z moich doświadczeń wynika, że to kobiety bardziej zwracają uwagę na wygląd potencjalnego partnera niż faceci.

Gość gość
Myślę, że to co widzi się na forum kafeteria nie jest miarodajne. Bardzo dużo osób tu pisze kontrowersyjne posty tylko po to by zobaczyć reakcję innych, tak dla zabawy. Trzeba popatrzeć w realnym świecie jak to jest. Przykładowo kiedyś na tym forum górowały wątki o tym, że facet o wzroście poniżej 180cm to nie facet i najlepiej jak by popełnił samobójstwo bo do niczego się nie nadaje.

Gość gość
niestety w realnym życiu wiekszośc męzczyzn ma cechy o których wspomina autorka tego wątku...

Gość gość
Zgadzam się w 100% z założycielką tematu

Gość gość
www.youtube.com/watch?v=sYRqrP8Te4Y

Gość gość
Tak stworzyła nas natura. Co zrobić.

Gość gość
Nie pisałaś już tego kiedyś ?

Gość gość
bleee