Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa świata_

krwawienie pomiędzy opakowaniami tabletek anty

Polecane posty

Gość ciekawa świata_

w którym dniu występuje u was krwawienie, kiedy robicie 7 dniową przerwę między opakowaniami? ja czekałam i wreszcie dostałam okresu 4-go dnia rano :) trochę się niepokoiłam bo w ulotce było napisane, że dostaje się 2 lub 3 dnia przerwy

Gość ciekawa świata_
wiesz, skończyłam dopiero pierwsze opakowanie, stąd moje obawy :) nigdy nie brałam tabsów. zawsze jest ten strach przed ciążą. wiem, że podczas prawidłowego zażywania hormonów jest małe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, ale obawiałam się, że zaszłam przed samym braniem tabletek. na szczęście dziś rano dostałam krwawienia, jest ok ;)

Gość ciekawa świata_
na samym początku jedyne dolegliwości jakie miałam to zmienne nastroje i lekki ból piersi, ale w ciągu kilku dniu doszłam do siebie. ogólnie te tabletki, które mam pasują dla mnie

Gość gość
tak, może wystąpić szereg objawów, w ulotce dokładnie wszystko opisali. Teenia, nowe na rynku. naczytalam się o nich tylu negatywnych opinii, że bałam się brać, ale o dziwo mi pasują

Gość ciekawa świata_
jest jeszcze któraś, która chce się podzielić własnym doświadczeniem?

Gość Palmowa
Własnie mam ten sam problem.. Dawniej brałam tabletki i miałam okres zawsze 3-4 dzień. Teraz zaczełam brać inne hormony po dłuższej przerwie. Syndi 30 są z trochę większa ilością hormonów. Aktualnie jest 5 dzień odstawienia a miesiączki brak.. tabletki biore co do minuty.

Gość ciekawa świata_
może masz tak dlatego, że te tabletki zawieraja więcej hormonu, toteż organizm musi dłużej zareagować zanim zacznie krwawić. skoro bierzesz regularnie to ciąża odpada. a miałaś wymioty czy biegunkę? piłaś herbatę z dziurawca lub jadłaś grejpfruty? to osłabia działanie tabletek

Gość ciekawa świata_
czekam na dalsze wypowiedzi kobietki :)

Gość ciekawa świata_
??

Gość gość
u mnie krwawienie 1 lub drugiego dnia, ale zdarzyło mi się krwawienie w połowie cyklu, przy braniu tabletek, kupiłam suplement harmonella i dziwne krwawienia sródcykliczne ustąpiły, przestałam też tyć