Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO JAK PASZTET WRZUCI FOTE PISZECIE ZE LADNA A JAK JAKAS LADNA WSTAWI TO P

Polecane posty

Gość gość

piszecie ze pusta brzydka itp czesto tuta brzydkie grube wrzucja foty i sciemniacie ze ladna bo kompleksy leczycie a jak ładnaa to musicie krytykowac

Gość gość
zgadza sie. byla kiedys tutaj taka laska z duza twarza to ja wyzywali ze brzydal a ona brzydka nie byla byla calkiem calkiem

Gość gość
Coś w tym jest. Tylko, że pasztety wrzucają linki do własnych profili na forach (tu szczególnie) żeby dostać lajka :) Albo błagają znajomych o lajki :D żenada.....

Gość gość
A ty debilko myślisz, że ktoś tutaj sam wrzuca swoje fotki?

Gość gość
Niemasz duszy ni rozumu. Poprostu spierdalaj . A ze twoj temat to zal sie nad sobom:-) cymbale. No cymbal jestes jestes bez kszty rozumu:-(

Gość gość
bo ładne, pewne siebie dziewczyny nie potrzebuja potwierdzenia tego, ze sa ladne i to jest ta różnica ;) to te zakompleksione trzeba ciągle obsypywać komplementami ;p

zawsze tu tak bylo, dlatego smieje sie z postow w moja strone odnoscie mojego wygladu ;) juz slyszalam ze mam elficka urode, ze jestem gruba, mam brzydka twarz, sianowate wlosy, ze wygladam jak pekinczyk, mam twarz jak swinia itp ;) hehe Zdjecie wstawiam do stopki od kilku lat :D

Gość gość
Kiedys ktos tutaj wrzucil laske z***b.iste figura itp a te od pasztetów i grubasow wyzywali. potem dodał jakis grubas brzydki zdjecia i nagle pozytywne komentarze. to jest tak ze jak widzicie brzydka to chcecie jej wmowic ze jest ladna i leczycie swoje kompleksy i chcecie aby sie nie zmieniala

Gość gość
OnlyDreams sliczna jestes ;) heh. ostatnio tu grubaske wrzucili z otyloscia i komentarze ze piękna ladna hahaha . a takie ladne jak ty to tylko negatywne komentarze .jednak kafe jest chore

dziekuje :) Na kafe przesiaduje juz 8 lat chyba, przyzwyczailam sie do negatywnych komentarzy, w zasadzie mam z tego niezla polewke szkoda mi tylko czasem innych ladnych dziewczyn, ktore sobie do serca biora opinie ludzi z tego portalu

Gość gość
Bo kazdy ma inny gust,dlatego :) Mnie natomiast bardzo bawi gdy ktoś ujawnia swoja głupote i baraki wykształcenia gdy stanowczo twierdzi, ze kobieta co nosi rozmiar 40 czy 42 jest spaslakiem i ma otyłośc :) Kompletnie nie wie co znaczy otyłośc ,oraz , ze rozmiar 34 jest dla dzieci :)

Gość gość
Kobiety z rozmiarem 40 to juz monstrumy.