Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stresujący tydzień i powrót nerwicy

Polecane posty

Gość gość

mam za sobą koszmarny tydzień z dużą aktywnością fizyczną, stresem jak cholera, w ogóle dojście do siebie zajęło mi dwa dni. ale wróciła nerwica, która od ponad miesiąca pozostawała cicho i nie wiem co mam ze sobą teraz zrobić. zżera mnie uczucie strachu, miałam uczucie dodatkowego bicia serca, które ten strach wzmogło i teraz zastanawiam się co mam ze sobą zrobić i jak to powstrzymać. chyba niedługo pomyślę nad psychotropami na takie sytuacje jak ta, bo nie się da wytrzymać o własnych siłach :(

Gość gość
Kotku psychiatra i terapia grupowa. Polecam. Propranolol jest na arytmie nerwise serca. Tobie ine prochy psychiatra pszepisze ,przypuszczam.

Gość gość
mnie pomaga preparat z różeńcem górskim, magnezem i żeń szeniem: Stres Control, popytaj w aptece

Gość gość
Polecam psychoterapeutę. Jednak do psychoterapeuty leczącego na NFZ potrzebne jest skierowanie. Może być ono np. wystawione przez lekarza psychiatrę. Wtedy upieczesz 2 pieczenie na jednym ogniu, ponieważ zarazem skonsultujesz się z psychiatrą, a on zdecyduje czy nie trzeba przypadkiem zastosować jakiś leków. Jeśli zdecydujesz się iść do psychoterapeuty prywatnie- nie potrzebujesz żadnego skierowania