Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M i l e n a

co polecacie z biedronki?

Polecane posty

Gość M i l e n a

Wiem,ze podobny temat tu byl,ale jest on juz stary,i od tego czasu w biedronce pojawily sie rozne nowosci-wiec jak w temacie-jakie artykuly tam kupujecie?zaczne: mleko bebiko 600g-24.99-dobra cena deserki bobovita-2.31,nie widzialam takiej ceny w zadnym markecie deserki bobofrut,troche drozsze ale jak wyzej chusteczki nawilzane fitti-trzypak 9.99 grzanki pomidorowe-pyszne sa chleb ciemny z ziarnami slonecznika z pieca,niecale3zl makaron spagetti pastani 1kg-2.99 jak sobie przypomne co jeszcze to dopisze

Gość gośćHeh
Ja polecam kasjerki, niektóre są całkiem fajne.

Gość gość lubie luksus
ja kupuje tam tylko: owoce i warzywa jakies miski, talerze itp Reszta rzeczy to szajs. Sery zolte podrabiane, mleko z olejem roslinnym, yogurty jeden szajs, chemia podrabiane [kiedys kupila ariel to w ogole nie dopieral a jak kupilam w innym sklepie to pral super. Kupuje w innych sklepach oczywiscie wczesniej czytajac etykiety.

Gość gość
Ja w biedronce kupuję pełnoziarnisty makaron 3zł za 500g. Sos pesto w słoiczku, I nabiał: twarogi, serki wiejskie-walorami smakowymi nie różnią się od innych. A nawet zawierają więcej białka i mniej tłuszczu od wiodących firm. A mi to, jak najbardziej odpowiada.

Gość gość
+ takie pyszne bułeczki: z dynią i sezamem.

Gość gość
Ja serow tez tam nie kupuje.ale np papier zapachowy czy reczniki papierowe maja dobre.

Gość gość
Co do serów żołtych i jogurtów się zgadzam, to syf i sama chemia, ale twarożek i serek wiejski jest ok.

Gość gość
Nie polecam pasztetowej wedzonej,trafilam na kosc:/i makreli w pomidorach,maz omal nie zlamal zeba,okazalo sie ze jakies kamyki w niej byly,czy jaki szajs

Gość gość lubie luksus
fakt, jeszcze papier toaletowy. Nie radze Wam kupowac bulek i chlebow ktore sa wypiekane w Biedronie na miejscu bo sa one robione z mrozonego ciasta ktore tam jest przechowywane nawet pare miesiecy. I jest w im maaaasa chemii.

Gość m i l e n a
Ja staram sie czytac etykiety.kupilam tam kiedys ser zolty dlugodojrzewajacy,zapomnialam jak sie zwal,to mi smakowal,ale to tylko jeden raz.kupuje tam jeszcze maslo,bagietki do piekarnika z maslem czosnkowym.czekolady wedla,bo tansze.

Gość gość
ostatnio kupiłam świetne worki na śmieci- zapachowe :)

Gość gość
Losos wedzony pakowany - taki w kartoniku Papier toaletowy quenny Reczniki papierowe te grubsze Mleko bebilon - 47,99 nigdzie taniej nie ma Ser zolty ale tylko jeden rodzaj taki czarno żółty

Gość gość
na pewno pieczywo, to niepakowane i ryby niemrożone: stek z łososia, pstrąg

Gość gość
Owoce,warzywa,popcorn, żelki, serek wiejski,czasem pieczywo..

Gość gość
Lody

Gość gość
Worki na smieci ,zmywaki do naczyn tez kupuje.chodzilo mi glownie o zywnosc,co mozna kupic a co jest do doopy

Gość gość
bagietki czosnkowe i sałatki vital fresh

Gość gość
Up

Gość dragonite
ja polecam pyzy z miesem amigos. leza zwykle w tych lodowkach gdzie gotowe dania i sery itp. sprawdzone, nie drogie, co najwazniejsze - smacze. kupuje co jakis czas. nie wiem czy to produkt ogolnopolski (ja kupuje u siebie w szczecinie), ale podejrzewam ze tak. polecam sie rozejrzec i sprobowac, warto.

Gość gość
prawie wszystko, codziennie robie tam zakupy, oprócz pieczywa bo te kupuję w piekarni, pieczywo i wyroby piekarnicze np drozdzówki,paczki,ciasta sa przesycone chemią i szkodliwymi dla zdrowia ulepszaczami ( w sumie wszystko ma chemię ale te akurat maja jej naprawde bardzo duzo), poza tez swiezym miesem, np filety drobiowe czy cwiartki bo te kupuję u rzeznika, poprostu to kwestia "smierdzenia" xtakie z biedry- udka czy mielone,po otwarciu smierdzą... a tak to chyba wszystko oczywiscie to co w miare zdrowe,bo np nie kupuję wgl nigdzie gotowych sosów, zup czy innych rzeczy przetworzonych bo to juz wgl porażka, wystarczy poczytac etykiety co tam się znajduje.szkoda ze mają mało zdrowej zywnosci.

Gość gość
Czasem kupuje te deserki wyciskane z kubusia,owoce warzywa,chusteczki nawilżane dada te w pudełku nieraz niezła promocja jest ,pampersy dada,noi przeważnie tam zakupy robię

Gość gość
Polecam: Słodycze Pierogi ruskie lub z mięsem Pyszne Danie Gołąbki w sosie pomidorowym Lasagne "Danie Express" kilogramowa z lodówki Pizza "Donatello" 4 sery (pyszna!) Buraczki zasmażane Filety z kurczaka coś al'a McNuggets "Danie Express" Sery żółte i pleśniowe Naleśniki z serem i rodzynkami (chociaż są zbyt mocno słodkie, ale w sumie dobre) Alkohole Chipsy Burgery wołowe Cheeseburgery "Danie Express"

Gość gość
Polecam Produkty mleczne -mleka w butelkach, uht nie,jogurty fruvita, danone, tola kremowy gesty,kefir krasnystaw,pozostele nie bo wodniste, twarogi w kostkach,serek delicat z piątnicy w kubeczkach do smarowania, sery źółte, monte, kinder pingui, maxi king, śmietana 12,18% mleczna dolina i piątnica, masło osełka górska,masło klarowane, ser typu feta tolonis tłusty w kostce, camember polski- Platki owsiane górskie i błyskaiczne, ryź basmati w woreczkach, kasza jęczmienna i gryczana, makarony włoskie i pastani, Majonez winiary i kielecki, musztardy kamis, keczup pudliszki, koncentrat pomid.pudliszki,groszek konserwowy, fasola konserwowa, seler marynowany, burzczki wiórki słoik,kapusta czerwona słoik,papryka surowa i konserwowa,ogórki kiszone i konserwowe, pieczarki marynowane Ryby w puszkach, świeźe , mroźone gl.dorsz polędwice,mintaj filet,w słoikach, Frytki, mroźonki-warzywa na patelnię,fasolka szparagowa,zupy,truskawki,lody big milk i carte d'or jak promocja Boczek wędzony w kawalku, salami zimbo,parówki z szynki,kabanosy Pomidory,papryka, ogórki,cebula,czosnek,sałaty,cytryny,banany, avocado, dynia,bakalie Proszek do prania ultra, odplamiacz oxy,wc źel agent,mleczko do czyszczenia cler,płyn do nacayń kraft,worki na śmieci niebieskie 35l,woreczki śniadaniowe zielone wiązane,papier toaletowy i ręczniki papierowe queen,chustechki delikat, podpaski, wkładki źel do higieny int.intimea,płatki kosmetyczne,patyczki do uszu, chusteczki dla niemowląt dada, mydło luksja, mydło w płynie linda,kosmetyki firmowe Wina -portugalsnie, bułgarskie,piwo heineken i karlsberg w butelkach,jack daniels 1l,likiery,wódki, Czipsy, delicje, biszkopty, prince polo, cola original hoop, soki w butelkach owocowe i warzywne NIE POLECAM: niektówe jogourty wodniste,mixy i margaryny do smarowania,wędliny plaserkowane i mięso na tackach i hermetycznie pakowane, mielone, fast foody,picca itp pieczywo, większość owoców i warzyw świeźych,majonezy , keczupy i sosy biedronkowe , mroźone pyzy kluski i większość lodów, słodycze, ser biały w plastrach,camember francuski,śmietama 30% w kubkach(karagen).,sossy obiadowe w słoikach, dania gotowe w słoikach, kosmetyki biedronkowe np.be beauty itp.

Gość gość
co to jest picca?

Gość gość
dziś co to jest picca? x To marnie opłacany pracownik od marketingu szeptanego ;)