Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś z was też szuka ciągle pracy

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch miesięcy wysyłam setki cv i listów motywacyjnych. Jak już oddzwonią to z firmy gdzie zajmują się wciskaniem ludziom kitu albo chcą sprzedać mi jakiś produkt. Szukam i nic. Ja już coś zaoferują to za parę stówek na umowie śmieciowej że nawet z domu mi się nie opłaca wyjeżdżać do tej pracy. Co się dzieje ?

Gość gość
witamy w pl

Gość gość
Szukam, wysylam czekam. Jestem leciwy. Wiem ze niema szans a wieszal sie niebede. I tak czekam iczekam. Niedam satysfakcji tym hujom zadowym zbieram zlom i czekam. Moze jakis normalny polak przyjmie dziadka do roboty:-( gdzietam jeszcze do 67 . 25 mam za komuny przepracowane bez problemu. Ech.

Gość gość
ja wprawdzie nie ale moj maz szuka juz 8 miesiecy , ma wyksztalcenie wyzsze kierunek ekonomia miedzynarodowa i drugi ekonomia firm, staz pracy, 5 lat w administracji i chyba z 15 w bankowosci , do jakiejkolwiek pracy nikt go nie chce do jego pracy hmmm za stary , coz przyjdzie mu w podziece za te wszystkie lata zbierac butelki i zostac zulem

Gość gość
Ja od 2,5 roku. Jak mi coś zaproponują (a proponują nieustannie) to za max 1400 na śmieciówie. Dorabiam przez Internet ok. 1600-1800 i nie opłaca mi się taka pseudopraca po prostu.

Gość gość
a co robisz przez neta? jak pisze prace ale marna z tego kasa i też każdy chce placic jak najmniej wiec sie nie oplaca

Gość gość
Różnie. Sprzedaję na Allegro albo robię jakieś drobne grafiki, przeważnie...

Gość gość
tez chyba musze nauczyc sie grafiki, tyle że bym musiala korzystac z darmowego oprogramowania bo nie stac mnie na corela ani photoshopa za 4000 :O

Gość gość
Możesz spiracić. Corel jest dość tani.

Gość gość
bez znajomosci nie znajdziesz :)

Gość gość
moj maz juz rok szuka