Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy zobaczyłam duże penisy w internecie to ...

Polecane posty

Gość gość

mój facet przestal byc dla mnie jakos atrakcyjny... od roku mam internet i widzialam na stronach z amatorskimi filmikami, na blogach, sexfotkach etc fotki takze polaków potęznie obdarzonych i jakos moj nie wydaje sie byc samcem alfa :O taka dupa wołowa z niego, cialo przeciętne, ptaszek malutki, ogierem to on nie jest, stosunek trwa krotko, kilka minut i juz konczy... Mam 30 lat i czuje sie niezaspokojona

Gość gośćHeh
No i?

Dobry i taki jak wcale- a w internecie to dobierają takich żeby była wieksza oglądalnośc i wcale z tym zaspokojaniem nie jest do końca prawda że duży to najlepszy te stękania sapania to pic -wszystko pod publike.marek.

Gość gość
Kobieto to są aktorzy czesto po jakis zabiegach zeby miec takie wielkie... facet nie musi miec ogromnego k****a zeby zaspokoic kobiete... Wiadomo nie powiekszysz swojemu facetowi a z tym ze szybko konczy da sie cos zrobic, moze mu powiedz ze potrzebujesz czegos wiecej.

Gość gość
ale on ma bardzo malutkiego ptaszka kilka cm w zwodzie :(

Gość gość
moj ma bardzo duzego i wcale nie jest to takie fajne bo mnie boli i nie mam zadnej przyjemnosci

Gość gość
No to po co z nim jestes? Wiadomo ze nie tylko seks sie liczy, ale jak seks jest nieudany to zazwyczaj zwiazek sie rozpada...

Gość gość
gość - prawiczku, niektórzy faceci mają rozmiary XXL, XXXL zrozum to. Operacji póki co żadnych nie wymyślono, możesz go sobie wydłuzyć o max 1cm ale ot bardzo ryzykowne, dla takich frajerów wymyślono magiczne tabletki i pompki :D a wielkosc ? zalzy jaką kobieta ma budowe, dla mnie duzy penis to duzy plus, nie jest to najwazniejsza rzecz, ale mile widziana, nie musi miec ptaka do kolan ale ponad przeciętny ok ;) faceci z małymi są zazwyczaj strasznie zakompleksieni i wpadaja w fanatyzmy typu nadmierna religijnosc, nerwica albo w drogie auta, gadżety 🖐️

Gość gość
to mam go zostawić bo nie mam orgazmow? chyba jesteś nienormalna. w zyciu nie tylko orgazmy sie liczą ale to czy ktos jest dobrym czlowiekiem i mozna na nim polegac. Jak na 30 lat to jestes bardzo tępa i infantylna, ja tez mam 30tke, ale az tak glupia jak ty nie jestem, mnie by maly pe\nis nie przeszkadzal bo nie to jest wazne w związku

Gość gość
Prawiczku ktory zaqlozyles tego zalosnego topa: czy wiesz ze musisz byc cholernie niemeski skoro zaczynasz pisac jak kobieta? Kobiety lubia meskich facetow, na taka zniewiesciala ciote na pewno nie spojrza. I twoj malutki penisek jeszcze sie od tego skurczy.

Gość gość
Przeciez wiem ze orgazmy to nie jest sprawa najwazniejsza ale bardzo wazna w kazdym zwiazku i czasem choc bysmy tego nie chcieli wszystko inne zaczyna się walić poczynając wlasnie od sfery intymnej. Wyobraz sobie np. ze twoj facet jest aseksualny i nic go nie podnieca zupelnie nic, dla niego seks nie istnieje i chocbys nwm co robila on cie nie pragnie. I co dalabys rade z nim byc bo jest dobrym czlowiekiem? Mysle ze na pewno nie na dluzsza mete. Dobra ma malego, ty go kochasz no i bądz z nim a co masz jakis wybor? wgl mnie nie ma o czym gadac

Gość gość
Najpierw spójrz w lustro i zada sobie pytanie, czy aby ty wyglądasz jak te laski z netu, czy jesteś szczupła, czy masz duże jędrne piersi, czy masz ładną buzię i czy masz max 25 lat, a już wiemy że wiek cię dyskwalifikuje :)

Gość gość
najlepsze sa srednie