Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta2

Nietypowy problem nawet jak na kafe

Polecane posty

Gość ta2

Otóż... wyobraźcie sobie, że jest sobie osoba. Mniejsza jeśli chodzi o opis. :P No i ta osoba często czuje napięcie erotyczne jak ktoś się tej osobie podoba. Niby to normalne, tak? Z tym, że to napięcie ma fatalne skutki uboczne. Wyobraźcie sobie, moi mili, że napięcie erotyczne powoduje u tej osoby... wzdęcia, jakieś ruchy w jelitach, czasem nawet puszczanie cichaczy!!! Ludzie - czy wyobrażacie sobie coś bardziej upokarzającego niż chęć ucieczki spowodowana tym, że brzuch zaczyna wariować w obecności kogoś kto się wam podoba? Przecież to jest tragedia, jak można nawiązać relacje międzyludzkie w takiej sytuacji?? DODAM że takie rzeczy dzieją się np. w pracy (o zgrozo!), szkole, autobusie a nawet domu no w sumie wszędzie. :P Jak z tym walczyć? I pytanie do Was! Dlaczego obecność kogoś atrakcyjnego STRESUJE i ten stres erotyczny ma takie durne skutki uboczne?

Gość gość
Ta osoba powinna iść do lekarza, bo całkiem możliwe, że ta osoba ma jakąś chorobę jelit i stres pogarsza symptomy. Z czasem może być gorzej.

Gość gość
Ja tez tak mam ze jak sie stresuje to chce mi sie do wc... ale nie jak sie podniecam xd