Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mironissimo

francuska :)

Polecane posty

Gość Mironissimo

Przepraszam, że tak prosto z mostu, mam nadzieję że się nie obruszycie Szukam znajomej? koleżanki? przyjaciółki? którą mógłbym pieścić po francusku. Tylko tyle. Nie oczekuję nic w zamian, nie musisz się rewanżować, żadnej wzajemności. Poza tym możemy być kumplami, przyjaciółmi, czy po prostu dwojgiem ludzi, którzy spotykają się od czasu do czasu i dają sobie rozkosz. Taka niezobowiązująca minetka :) Dla mnie pieszczenie kobiety po francusku to mistyka, ma to już niewiele wspólnego z seksem. Jeżeli Ty będziesz zadowolona, ja również. Po prostu. Nie jestem seksoholikiem, jestem normalnym facetem, z którym można pogadać o wszystkim i o niczym, Po drodze do... można podarować sobie odrobinę przyjemności chyba - to piszę tak na wypadek jakbyś zwątpiła czy przeczytałem twój anons ze zrozumieniem. Obok dobrego filmu, dobrej kawy, dobrej książki czy alkoholu. Szukam jednej kobiety, ta, z którą się spotykałem wyjechała z przyczyn życiowych za granicę. Pozdrawiam

Gość gość
FRANCUzKA!!!a po francusku.... nie zwilzylabym się przy nieuku:-(

Gość Mironissimo
Powiem ci tyle, że akurat to słowo jest wyjątkiem :). Jest Francuz i jest francuska :) i właśnie tak jest dobrze, moja ty wykształciuszko :P

Gość gość
Owszem francuska choroba,ale obywatelka Francji... to FrancuZka..

Gość gość
Więc...nie kompromituj się Francuz i Francuzka,natomiast przymiotnik... francuska..dotarło,w końcu?!??

Gość gość
Nie podobasz mi sie

Gość Mironissimo
gościu, naucz się czytać ze zrozumieniem. Czy ja gdzieś napisałem Francuz czy Francuzka? Więc kup sobie okulary albo lepiej odrób lekcje

Gość gość
Nie ,to ty się naucz..jeśli komuś proponujesz miłość oralna..to proponujesz..francuza...francuzka..,a nie francuska..