Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facecie który

Polecane posty

Gość gość

ma 33 lat, nie ma żony, mieszka z dziewczyną, z którą nie jest w związku (to jego współlokatorka) i ma mnóstwo koleżanek, z którymi się spotyka? Czy zaufałybyście takiemu?

Gość gość
nie, jakiś dziwny. Może nawet gej? a jeśli nie gej to babiarz :D

Gość gość
Gejem raczej nie jest, prędzej to drugie. Chociaż... może to ja jestem jakaś dziwna, że mnie takie rzeczy dziwią? Może teraz jest moda na posiadanie wielu koleżanek i życie ze współlokatorką?

Gość gość
to fakt, albo gej, albo *****cz :)

Patrz na osobowość, czy dotrzymuje umów, czy wie co to lojalność, uczciwość, czy jest dobrze wychowany. Olej wiek i to gdzie mieszka. Nie wychodzisz za mąż z peselem czy ścianami, tylko za człowieka.

Gość gość
Dobrze że mieszka z dziewczyną a nie z mamusią to co że nie ma żony w wieku 33 lat, a musi mieć to jakaś reguła..bez sensu. Nie czuje potrzeby wiązania się na stałe ślub, rodzina, itd. przyjdzie moment to zapozna odpowiednią kobietą i się wszystko zmieni.

Gość gość
Znam się z tym gościem od niedawna. Na razie się kumplujemy - jakaś kawa, pogaduchy, no wiecie, tego typu sprawy. Wyczuwam jednak, że on chce ode mnie czegoś więcej. I nie wiem, czy w to wchodzić, mimo że też mi się podoba.

Gość gość
Jacku, zwracam na to uwagę, ale niepokoi mnie fakt, że on prowadzi tak bujne życie towarzyskie z kobietami w roli głównej. Łatwo mówić, a nie inaczej znosić w praktyce.