Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladybird0020

mój brat żeni się z wietnamką

Polecane posty

Gość ladybird0020

Mam starszego brata. On ma 27 lat a ja 20. Od trzech lat mój braciszek spotyka się z Wietnamką. Dziewczyna ma na imię Loa, ma 23 lata i jest bardzo ładna i sympatyczna. Mieszkają razem od pół roku i Loa bardzo dba o dom i świetnie gotuje. Za moją namową brat kupił jej autko i dobry sprzęt do kuchni i Loa gotuje wietnamskie jedzonko i sprzedaje po biurach. Ma tyle zamówień, że jak mam wole to pomagam jej rozwozić bo nie nadąża. Ogólnie jest to bardzo pracowita i ciepła dziewczyna. Niestety nasza mama od początku była przeciwna ich związkowi i liczyła że się rozpadnie. Tato nie ma nic przeciw i bardzo lubi Loa, ale mama jest strasznie zawzięta. Wczoraj mój braciszek i Loa powiedzieli mi że biorą ślub. Brat oświadczył się ivzakkepali już terminy. Nie wiem co będzie jak się dowie mama. Bardzo kocham brata i nie chcę by mama raniła swoją bezpodstawną nienawiści ą jego i jego dziewczynę.

Gość gość
Tak szczerze to ja bym się kompletnie nie przejmowała tym co powie matka. To rwój brat będzie żył z tą dziewczyną i to musi być ich wspólna decyzja, a nie osób trzecich.

Gość gość
niech sie stara odpierdoli i nie wtraca! co ja to obchodzi w ogole? jak jej sie nie podoba to niech spierdala i na slub nie przylazi

Gość gość
musisz zneutralizowac matke bo zniszczy szczescie twojego brata a moge zobaczyc loe ?

Gość gość
chcialbym zobaczyc loe bo chcialbym sprobowac jej jedzenia gdzie moge zjesc jej dania ??

Gość gość
Pewnie mamusia nie gustuje w wietnamskim żarciu :-P i tutaj solidaryzuje się z mamusią, bo czegoś tak okropnego w życiu nie jadłam.