Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samiuska mamuska

rozstnie podczas ciazy

Polecane posty

czesc jestem w 34 tygodniu ciazy i wlasnie rozstalam sie z mezem nie wiem jak sobie poradzic mieszkam w anglii i nie mam tu nikogo ... teraz za nim tesknie ale staram sie pamietac o wszystkim zlym co zrobil mi i mojemu malutkiemu w brzuszku.... jak narazie nie chce mi sie nawet wstawac z lozka nie mowie juz o jedzeniu a przeciez wiem ze powinnam :(

a po co lazłaś z nim do wyrka, skoro rozstanie juz wisiało w powietrzu? a czemu sie nie zabezpieczyłaś, jeśli juz polazłaś z nim do tego wyrka? jesteś głupsza niz ustawa przewiduje i oczekujesz, że nalejemy ci oleju do głowy? niestety, nie da się

dziewczyno to jest moj maz! jestesmy mlodzi w kazdym zwiazku jest czasami lepiej czasami nie ...tyle ze nie wiedzialam ze stanie sie agresywny . klucic sie mozna a bic zone ktora jest w ciazy to co innego ?

jesli chodzi o zabezpieczanie to od kilku lat chcialam byc w ciazy rozmawialismy o tym wiec kiedy zaczelismy sie starac o malenstwo wszystko bylo ok

tak mysle ze jestem bo pewnie powiedzialabym to samo gdybym to uslyszala ale jestem samotna w koncu go kochalam teraz nagle w 34 tc zostalam sama ... naprwde jest ciezko chcialabym wrocic do polski ale jest za pozno.... myslalam ze ktos mnie tu wesprze ale widze ze wy tylko oceniacie i krytykujecie nie potraficie postawic sie w sytuacji... ale dzieki za szczerosc