Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość griegorij_87

Koleżanka, która zachowuję się jak facet!

Polecane posty

Gość griegorij_87

Podoba mi się moja koleżanka, którą kilka miesięcy temu poznałem na imprezie u znajomych. Muszę stwierdzić, że jest niespotykanie inteligentna. Zna się po prostu na wszystkim. W dodatku jej riposty są miażdżące. Szczera do bólu cyniczka. Nigdy nie spotkałem takiej osoby. Chciałbym się do niej zbliżyć, ale jedno mnie trochę przeraża. Ma takie typowo męskie zainteresowania: samochody (naprawia sama), strzelectwo( ma w pokoju na ścianach bronie), lubi skoki ze spadochronu, nurkuje i Bóg wie co jeszcze wyprawia. W dodatku jej zachowanie: (pije naprawdę dużo i nic ją nie bierze), nosi jakieś męskie ciuchy, siedzi w rozkroku jak chłop, uwielbia ciężką muzykę. Dzięki niej poznałem nawet wiele innych zespołów. Mógłbym tak wymieniać. Od razu mówię NIE JEST LESBIJKĄ. Wiem, że miała jakiegoś faceta i kobiety się jej nie podobają. Na początku niezbyt mi się podobała, ale od pewnego czasu ciągle o niej myślę. Mam jednak wrażenie, że ona mnie gasi, gdy próbuję powiedzieć jej jakiś komplement. Gdy chcę stworzyć romantyczną sytuację to ona "ucieka". Nigdy jej o to nie pytałem, ale podejrzewam, że może mieć jakiś problem z mężczyznami. Da się wyczuć, że trochę nimi gardzi, ale zawsze w dość zawoalowanej formie, To oczywiście tylko przypuszczenia. Może ktoś będzie wiedział skąd takie zachowanie u niej. Dla mnie to nienaturalne. Jest bardzo ładną dziewczyną, nawet w tych nieładnych uraniach . Jak mogę się do niej zbliżyć? Standardowe metody nie działają. Wiem, że warto walczyć bo jest wartościową osobą.

Gość gość
Może ktoś ją kiedyś zranił? Inna opcja - nie podobasz się jej i dlatego Cię zbywa.

żadna z nich babka nie jest standardowa, więc nie działają na nią standardowe sposoby "podrywania" żeby zwrócić na siebie jej uwagę, trzeba mieć z nia coś wspólnego, np. zainteresowania jest osobą konkretną i miałkie komplementy co najwyżej ją wkurzają żeby taką dziewczynę zainteresować i zwrócić na siebie jej uwagę, musisz jej czymś zaimponować, byc równie ciekawą osobą, co ona wiem coś o tym, bo sama taka jestem ;)

Gość gość
Debil gdyby była brzydka i by miala wspaniały charakter to miałbys ja gdzies...umaluje mordę i juz wystarczy że ktos szaleje mimo beznadziejnego charakteru,moja rada szukaj innego worka na spermę.

Gość gość
Ewa pewnie ma rację. Ta dziewczyna pewnie wie, że jest ładna i inteligentna, nie musisz jej tego mówić. Poza tym kobiety lubią męskich facetów, więc jeżeli obiektywnie ona jest bardziej "męska" od tych facetów to nic dziwnego, że nie jest nimi zainteresowana.