Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z tym powodzeniem?

Polecane posty

Gość gość

Na studiach mam kilka naprawdę zjawiskowych koleżanek i nie ma tak, że faceci rzucają się na nie, błagają o nr telefonu, chcą się umówić, wciąz podrywają. Traktują raczej normalnie. Nie znam też żadnej dziewczyny, która jest wciąż zaczepiana na ulicach. Żaden z moich kolegów tez nigdy nie zaczepiał nawet najpiękniejszych kobiet. A na kafeterii wciąż czytam, jak kobiety piszą że faceci zrywają swoje związki by tylko sie z nimi umówiła, rozbijają samochody bo się oglądają, trąbią, padają na kolana, krzyczą na ulicach "ale piękna!", oświadczają się im obcy faceci. Zaczynam sądzić że to bujdy.

Gość gość
Have you ever beaten by your dog?

Gość gość
up

Gość dywan na suficie
faceci boja sie pieknych kobiet. wychodza z zalozeia ze taka na bnk ma faceta albo podrywa ja dziennie pierdyliard facetow i zenie ma sensu zagadywac bo w najlepszym wypadku nie bedzie zainteresowana a predzej wysmieje itp..... :D:D:D::D:D::D

Gość Marijaaa
Mnie tez to zastanawia bo na ulicy widze wiele ladnych dziewczyn i jakos nikt sie na nie rzuca jak tu piszą:D Ja tylko raz byłam swiadkiem jak była podrywana w autobusie ale przez zulika:DAle np.w szkole najładniejsze dziewczyny zawsze sa podrywane......raz tylko taka nie zbyt.

Gość gość
hehe, smieszne