Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dariusz Krupa spowodowal śmiertelny wypadek

Polecane posty

Gość gość

.... w niedzielę 13 na pasach potrącił śmiertelnie kobietę :-(

Gość gość
nie zrobil tego specjalnie dlatego żal mi go i jego rodziny

Gość gość
Nie on pierwszy nie ostatni ,a tak na marginesie był na kokainie, wiec zal tej kobiety ktora potrącił na zielonym

Gość gość
Ten K(r)upa to straszny paszczur. :o Poza tym jak się jedzie pod wpływem (nieważne czy narkotyków czy alkoholu) i spowoduje się wypadek śmiertelny to jak można powiedzieć, że szkoda sprawcy?! Puknijcie się w łeb!

Gość gość
oj....wiem ale lubiłam go

Gość tylko kobiety żal
a on za 2-3 lata wyjdzie lekkim tanecznym krokiem z wyczyszczonym kominem i na diecie wysokobiałkowej z pindola !!! :D

Gość gość
pewnie był w kokomo to go kokom poczęstowali !!! :D

Gość gość
zawsze myślałam, że to Edyta jest stuknięta, a on facet na poziomie. Ona po nim jechała, a on nie komentował za wiele. Jestem zaskoczona, że to ćpun. Współczucia dla Rodziny zmarłej kobiety.

Gość gość
Może ona już nie żyła jak była na tych pasach, w tym wieku to bardzo prawdopodobne.

Gość gość
gośc jestes adwokatem? jak nie ti idz na prawo , nie marnuj talentu

Gość gośćmonia
powiem ze widziałam i żal kobiety i jego nie uciekł i to sie liczy bo inni to by uciekli

Gość gość
Grozi mu nawet 12' lat krat.Jestem pewna ze nie bedzie siedział .Kolesie to zalatwią .

Gość gość
Straszna tragedia, niewazne, czy to Krupa czy nie. W jego przypadku jest glosno, bo celebryta. To stało sie na pasach, na zielonym, gdzie codziennie przechodzi mnostwo ludzi, a szczególnie kobiet z dziećmi. Zginęła kobieta,pewnie czyjaś matka,może czyjaś babcia...

Gość Jakie to żenujące
Szczerze współczuje rodzinie zmarłej kobiety.Szła na pasach, a tu taki ćpun ją zabił! Powinien zgnić w więzieniu.Ale tak się nie stanie.Sprzedał dom, zapłaci kaucje i będzie odpowiadał z wolnej stopy.Do tego czasu, nie jedna osoba może jeszcze zginąć.Ale to Polska właśnie.

Gość gość
Jestem człowiekiem i dlatego NIE FERUJE WYROKAMI. Te dwie rodziny przechodzą niewyobrażalny dramat. Bardzo wspolczuje rodzinie zabitej kobiety,ale także wspolczuje dzieciom Krupy,jego partnerce i jemu samemu. Nie chcę nikogo oceniac, krytykować.Zrobił źle,ale to nie ja na szczęscie muszę go sądzić. to co się dzieje teraz w jego zyciu to wystarczający dramat. I te hieny, te mendy internetowe podobne wam... Zamknijcie się i spojrzcie na siebie. Nie bronię go,ale nie mam serca kopac leżącego. Co przezywa teraz rodzina zabitej kobiety to cos strasznego,ale podobne odczucia albo i gorsze ma jego przecież swiadomy już internetu i mediów 10 letni syn, jego partnerka i mala coreczka-bo te 2 ostatnie pewnie zostaną z jego długami bez srodkow do zycia. Bardzo bardzo wspolczuję i zyczę trochę POKORY TYM którzy krzyczą o zemście, karze itd. To NIE WY BEDZIECIE GO KARAC, sa od tego sądy. Zyczę rodzinie zmarłej kobiety spokoju. Krupie i jego rodzinie także.

Gość gość
Szkoda, że sie sam nie zabił, jednego sku*iela mniej by było, taki na życie nie zasługuje, życzę mu zeby zdychał w więzieniu.

Gość gość
tia.... tylko w naszym katolickim kraju moga być takie głupie odzywki. bij, zabij i kamieniuj bez szansy na tlumaczenie, żal, pokorę i obronę a potem z podniesioną głową pójdziecie do spowiedzi :-O

Gość gość
Kto nigdy nie kierował po koksie niech pierwszy rzuci kamień:classic_cool:

Gość akimka
Powinien dostać najwyższy wymiar kary.Wielcy celebryci myślą ,żę im wszystko wolno.Był bydlak pod wpływem narkotyków. Wyrazy współczucia dla rodziny nieżyjacej .

Gość gość
nigdy nie kierowalam pod wplywem czegokolwiek i moja rodzina równiez. co to za nowa moda, że niby każdy może i nic mu nie będzie. kiedyś nie bylo tyle wypadków z pijanymi kierowcami a teraz sjet nagminne mimo nagonki na pijanych kierowcow. czy to wina szkół nauki jazdy? może warto testować wyrywkowo na "uczniach" pokazując im wskaźniki alkomatów po wypiciu jednego piwa i więcej....

Gość człowiek z kamieniem w ręce
A po kawie prowadziłaś? :classic_cool:

Jak można być takim nieodpowiedzialnym żeby prowadzić pod wpływem jakich kolwiek używek?! NIGDY, PRZENIGDY nie jezdżę po spożyciu alkoholu i nikt z mojej rodziny.Zresztą prawie wcale nie piję.Facet unieszczęśliwił obie rodziny, teraz bedzie musiał żyć z tą świadomością żę zabil człowieka przez swoją głupotę.Składam wyrazy szczerego współczucia rodzinie zmarłej kobiety, oraz partnerce ćpuna!