Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki nocnik dla 8 miesięcznego chłopca ?

Polecane posty

Gość gość

kupiłam w pepco..nocnik jak nocnik tak myślałam..a siku leci na panele:( dziś odwiedziłam inny sklep i wszystko na jedno kopyto czyli dosyć niski przód przez co siku idzie nie tam gdzie trzeba..co polecacie ?

Gość gość
k#rwa co to za pytanie

Gość gość
a co Ci się nie podoba ?? normalne pytanie..syn robi kupę na nocnik..wiem kiedy więc sadzam..dla mnie i dla niego wygodniej..a jak między czasie zrobi siku to niestety leci na panele..może ktoś miał taki problem więc pytam..

Gość gość
bo chłopiec to nie dziewczynka , i jak siada do sikania to po prostu popraw mu siusiaka zeby byl w srodku nocniczka wtedy nie posika podlogi

Gość gość
Sika pod cisnieniem..a jak przytrzymam to przestaje..a jak siedzi to sie nim bawi i nie zawsze dopilnuje zeby byl do dolu

Gość gość
poszukaj na necie nocnikow dla chlopakow z wyzszym przodem

Gość gość
Pewnie ma za malego siusiaka-tzn za krotkiego. Tata tez pewnie nie ma zbyt imponujacego sprzetu,to genetyczne.

jak kupujesz w pepco to się nie dziw. na dziecku nie ma co oszczędzać. Swojemu kupiłam w okt kids z kubusiem puchatkiem i pozytywką i jest to najlepszy nocnik, jaki możesz teraz znalezc.

Gość gość
Akurat ten z pepco jest z kubusiem wiec nie trafilas ze swoja uszczypkiwoscia i nie byl tani bo 25 zl za nocnik to sporo.kupilam zwyklaka z kaczuszka i to samo