Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mystery86

jakie macie tajemnice przed swoim partnerem? ;)

Polecane posty

Gość mystery86

tak z ciekawosci bo chyba kazdy jakies ma...

Gość gość
ze siedze na cafe :p

Gość mystery86
ja tez :) a tak poza tym? :)

Gość gość
Mam ale nie powiem , miałabym niezła jazdę jakby sie dowiedział

Gość gość
Ja nie mam żadnej chyba :/

Gość gość
uprawiam seks na seks kamerkach i chciałam go zdradzić bo nie miałam faceta przed nim i chciałam wyrównać rachunki bo on miał laskę, poza tym chciałabym poznać kogoś lepszego ale wiem, że chyba nie znajdę ale nie stronię od bycia podrywaną i poznawania nowych facetów z nadzieją na coś więcej

Gość mystery86
ja tez :) a moze nie.. przeciez i tak sie nie dowie jak ktos tu cos powie.. bo ja mam takie male i jestem ciekawa jakie maja inni.. :)

Gość mystery86
gosc 00:22 to ty chyba bardzo mloda jestes i glupia albo jestes facetem albo pieprzysz bzdury bo glupi to temat :)

Gość gość
Właśnie się tak zastanawiam i w sumie to chyba ja też nie mam żadnej tajemnicy, bo mój facet jest też moim przyjacielem. Są rzeczy o których nie wie, ale to nie dlatego że coś ukrywam, tylko dlatego że nie pytał o to, a ciężko byłoby mi streścić całe moje życie :)

Gość mystery86
wiadomo ze nie strescisz calego swojego zycia ale chodzi mi o takie male tajemnice ktore macie.. znaczy bedac juz w zwiazku z nim nie powiedzieliscie o tym.. na przyklad o jakichs glupich sowich marzeniach albo zachowaniu ktorego zalowaliscie? czy to normalane miec swoje male takemnice? ;) nie mowi o czyms starsznym odrazu zaznaczam :)

Gość gość
Tajemnica kojarzy mi się z czymś celowo ukrywanym przed partnerem, ale w sumie to ze 2-3 by się znalazły i dotyczą one fantazji seksualnych z tym że to żadne tajemnice, bo wiem że zostaną kiedyś zrealizowane, muszę tylko się odważyć mu o tym powiedzieć :)

Gość mystery86
a nawet ja macie jakies straszne tajemnice to jestem ciekawa.. bo ja tak mam ze dla mnie glupota jest nawet tajemnica, poprostu przezywam glupoty i wiem o tym :)ciakwa jestem jak inni maja :)

Gość mystery86
no nawet o te seksualne mi chodzi bo ja tez takie mam moze z dwie i tez moze kiedys powiem tylko jeszcze nie wiem kiedy ;) albo takie glupoty ze kiedys czegos chcialam i soobie ,yslalam o tym ale tego nie zrobilam.. a pozniej glupio mi z tym ze sobie myslalam nawet w gole o tym.. teraz nie mowi o seksie :) macie tak czasem? :)

Gość mystery86
chodzi mi o to jakie tajemnice uwazacie za sluszne? bo chyba kazdy swoje ma :)

Gość mystery86
a nawet jak sa najgorsze to jakie macie?