Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia9518

Brak owulacji w wieku 19 lat.

Polecane posty

Witajcie dziewczyny. ;-) Mam do Was pytanie ratujcie Kochane.Otóż mam 19 lat , od stycznia do kwietnia brałam tabletki przepisane przez ginekologa Dyphaston , są to tabletki na uregulowanie okresu , nie są to anty. Odkąd wzięłam ostatnia tabletkę , okres mam co 27-28 dni wkońcu. Problem w tym , że nie mam owulacji przynajmniej tak uważam. Zawsze miałam śluz , i wiedziałam że ta owulacja jest teraz nie mam w ogl. śluzu sucho jest cały miesiąc. Martwię się bardzo , spać nie mogę ponieważ chcę bardzo mieć dziecko. Działamy z partnerem na maxa , nie uważamy i lipa. Miałyście taką sytuacje , pomóżcie kochane proszę Was. ! :* :)

A co to jest owulacja? Wiesz chyba musisz sprawdzić na wiki co to słowo oznacza i później szukać pomocy bo tak to nie wiem, ciężko będzie ci pomóc.

Gość gość
To że nie masz śluzu, nie znaczy że nie masz owulacji. Zresztą czemu nie pójdziesz do ginekologa i nie powiesz o swoich obawach?

Gość gość
a po jaką cholerę ci dziecko w wieku 19 lat wytłumacz mi? Może byś najpierw jakąś szkołę skończyła co?

Gość gość
Jestem rok starsza, śluz u mnie się nie pojawia i owulacji też nie mam. Metoda termiczna też nie wskazuje na to bym miała owulację. Ginekolog potwierdziła moje przypuszczenia (mi to akurat na rękę bo nie chcę dzieci :D). Może spróbuj mierzyć temperaturę w pochwie przez 3 cykle, codziennie rano przed wstaniem o tej samej porze? Jesli to też potwierdzi to wtedy idź do ginekologa razem z wykresem temperatury :) ps. Czemu chcesz tak szybko dziecko? Nie chcesz studiować?

No a ja chcę mieć dzieci i się martwię że nie mam owulacji spać nie mogę , dlatego że mam o 16 lat starszego faceta .:)