Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwazacie, ze prof Chazan oddal przysluge tej kobiecie

Polecane posty

Gość gość
Ile razy można tłumaczyć i pisać to samo ze pacjentka nie mogła ani zmienić lekarza ani pójść do innego szpitala ! Już mnie to meczy ta wasza głupota. Takie są procedury w przypadku ciąży wysokiego ryzyka .chazan odmówił wydania potrzebnej dokumentacji do wykonania terminacji w innej placówce. Wiec nie mogła! Dotarło do was tępe obrońcy nie życia a w tym wypadku jakie to było życie? ??pełne bólu cierpienia i upokorzenia

Gość gość
nie mogla? mogla bo konsultacja kazdemu sie nalezy, mogla prywatnie sie skonsultowac a jesli ja cos niepokilo rzadac wydania dokumentacji co? moze jej zabroniono myslec?. kazdy ma wglad do dokumentacji medycznej, zaden lekarz nie odmowi skopiowania bo nie ma do tego prawa wiec przestan pitolic bo motasz sie i wykladasz na elementarnej wiedzy, ktora kazdy pacjent posiada.

A co miało ja niepokoić jeśli nie otrzymała wcześniej zadnych dokumentacji dot stanu zdrowia dziecka i jego nieprawidłowości ?? dowiedziała się o tym dopiero po 25 tyg ciązy ,wtedy bylo już za późno na jakiekolwiek działania Stąd ta cala afera ,ze kobieta wbrew woli została przetrzymana w niewiedzy i informacja zatajona jeśli chodzi o nieprawidłowość stanu zdrowia dziecka Myślisz co ty piszesz?? już takie dyrdymały palca wyssiewasz o jakiś zaniepokojeniach, o jakich kobeita nawet wiedzy nie maial ,ze cos jest nie wporządku

I tak, Chazan właśnie odmówił jej wglądu do dokumentacji medycznej, celowo tyle czasu zwlekal z spotkaniem się z nia, przekladal wizyty , sama piszesz ,że nie ma prawa, ,ale do tego się posunąl i za to zostak ukarany, za ZLAMANIE PRAWA wlasnie za to co zrobił Wiec nie pisz mi tu pomarańczko o prawie, bo rozchodzi się o to ,ze PRAWO ZOSTAŁO ZŁAMANE!!!!!

Gość gość
jasne a kobieta byla pierwszy raz w ciazy i calkowicie i slepo ufala lekarzowi wiesz co? sama nie wierzysz chyba w to co piszesz :D hamulce mi puszczaja, kiedy probujesz wbic mi te argumenty o NAIWNOSCI KOBIETY, KTORA KOLEJNY RAZ PODDALA SIE IN VITRO zwolnie bo nadwyrezasz moja cierpliwosc :) jaki zly pan doktor :), nie pozwolil pacjentce skorzystac po kryjomu z odwiedzic u innego dobrego pana dr skonczylam z toba :) bo nie rokujesz i niew idze sensu dalszego meczenia palcy :)

Gość gość
Toksyczna i co lepiej już Tobie gdy już udowodniłaś, że masz rację i Twoja prawda najprawdziwsza? weź sobie na wstrzymanie, nie masz innych problemów ani zajęć tylko pyszczysz na forum od kilku ładnych godzin - nie chce mi się cofać i sprawdzać od której tutaj siedzisz :-) poszłabyś sobie na spacer, nic tak nie robi dobrze "rozgrzanej" z emocji głowie, jak szybki marsz albo bieganie wytworzysz sobie dawkę endorfin i poczujesz się szczęśliwsza i spełniona :D nie tylko tą dyskusją, w której udowodniłaś wszystkim tumanom, że Twoje na wierzchu :)

Gość gość
poszłabyś sobie na spacer, nic tak nie robi dobrze "rozgrzanej" z emocji głowie, jak szybki marsz albo bieganie x osobiscie wybralam inna opcje ostry seks :P 🖐️ bo zaczynam miec w glowie jazdy :)

Gość sziszuu
chazan to skurwiel, który kiedyś skrobał na potęgę, a teraz jak już go kostucha zaczyna wzywać to mu się włączyła moralność wielka :O jest z tej samej gliny co swietojebliwe dewoty lezace krzyzem w kosciele, ktorym za młodu dupa szalala :O

Gość gość
oj wybrałabym by mi sie gdzies zjadlo :O :P jeszcze raz nie wybrała a wybrałabym

Gość gość
chazan sam w TV przyznał, ze celowo zataił przed pacjentką info o stanie płodu. To nie bardzo rozumiem skąd ta obrona? Lekarz jest od tego, zeby informowac. Pacjent na podstawie tego podejmuje decyzje. Toksyczna ma racje, ale to trzeba znać fakty, a większość tutaj jakieś brednie pisze. Sama byłam w ciaży i sorki, ale patrzyłam na usg i wątpię, czy bym zobaczyła jak dziecko głowy nie ma :) Lekarz pokazywał mi palcem co gdzie jest. A Wy tu wymagacie od babki, zeby sie sama zdiagnozowała i sama ciąże usunęła. Puknijcie sie w główki matolki bo żal was czytać....

Bo mam racje i opieram się na faktach ,a nie jak ty na swoich domniemaniach, gdybaniach i domysłach, tak rozmawiać to ty możesz w zerówce z dziecmi TY sobie lepiej wyjdź przewietrz się na świeżym powietrzu i dotleń ten swój czajnik. Patrz ile TY siedzisz w necie, i ile postów z gościa natrząsałaś przez te kilka godzin 100 kroć więcej ode mnie, nieporównywalnie , i ty smiesz mi wyliczać czas ??? Ja jestem w pracy i korzystam z okazji, kiedy mam chwile wolną ,to napisze cos w tym temacie, a ty z uporem maniaka łupiesz tutaj z pomarańczki bombardując temat ,nie docierając do ciebie to co tobie człowiek tłumaczy, no ale NIE... twoje domysły sa przecież najistotniejsze

pomarańczko czemu za te sytuacje winisz kobiete? gdyby chazan byl dobrym czlowiekiem to powiedzialby jej wprost jaka jest sytuacja, a nie krecil, zatajał i utrudniał :O przedstawilby kobiecie wszystkie mozliwosci, zaoferowal wsparcie gdyby sie zdecydowala urodzic, a gdyby sie zdecydowala na terminacje wskazalby jej innego lekarza i to byloby fair w stosunku do pacjentki, tak sie powinien zachowywac lekarz, a nie odpierdalac jakies cyrki, bo mu sie sumienie uruchomiło pod koniec zycia koorwa :O :O

Gość gość
wolno nam pisac , a nie kazdy musi to czytac i sie do tego odnosic prawo dzungli, prawo natury, nic nie wniesiesz, skoro nie masz nic do dania.a lac wode mozemy bo bo to jest forum :) nie zgadzasz sie z tym czy tamtym, masz sluszna racje i mozesz sie burzyc :) i tak odbijamy sobie slowka do siebie :) pozdrawiam i uciekam

Gość gość
sziszu- poprawka, gdyby Chazan był profesjonalnym lekarzem! Bo to nie ma nic wspolnego czy jest dobrym człwoiekiem czy nie.

Gość gość
"kobieta wbrew woli została przetrzymana w niewiedzy i informacja zatajona jeśli chodzi o nieprawidłowość stanu zdrowia dziecka " już wiadomo, że to są kłamstwa. Fakty temu przeczą.

Proszę nie zapomnieć ,ze Chazan podpisal umowę i kontrakt z NFZ a skoro złodziej chazan nie miał zamiaru w pełni wykonywac kontraktu w szpitalu ktorym zarządzał a do tego sie zobowiazał na piśmie to jest za to kara i odpowiedzialnosc prawna. Nikt mu niekazał podpisywac kontraktu z NFZ w pełnym zakresie a on brał pieniadze z naszych skałdek za usługi których nie miał zamiaru wykonywac, co gorsze zabraniał wykonywac ich swoim pracownikom to co to jest jak nie wyłudzenie?? Czemu nikt nie mowi o tym jak jest a zasłaniał sie sumieniem? To rozumiem ze przykazanie nie kradnij Chazana sumienie nie obejmuje ,za to nie zabijaj już tak . Gdzie tu moralność i katolicka postawa

Gość gość
urwać mu łeb i nas/rać do szyji...

Gość gość
mama madzi to przy tej kobiecie to pikuś bo zamordowała tylko 1 dziecko a ta jak miała już kilka aborcji i kilka in vitro to ile już dzieci zamordowała ? kilkanaście. ludzie powinni publicznie ją zlińczować

Gość gość
ja sie czasem zastanawiam, czy ludzie są tak głupi, czy po prostu ot tak sobie piszą, zeby pisać.... Bo nie chce mi się wierzyć, ze takie głąby w tym kraju istnieją, naprawdę.... No jakim by nie byc oszołomem to z faktami nie da sie dyskutowac, ani im przeczyc!

Gość gość
widocznie nie jest dane powicie dzieciatka.:((((

Gość gość
widocznie plemnik w probowce byl za czasow ginozaurow:) :) :) :)

Gość gość
jajeczko do jajeczka wychodzi pupeczka

Gość gość
"natura sama eliminuje'? To zamknijmy wszystkie szpitale, rozpuscmy chorych, niech ich natura wyeliminuje.

Gość gość
Sorry, ale jeżeli to prawda, że ta kobieta DZIEWIĄTY raz podchodziła do in vitro to też jakaś głupia jest. Widocznie nie może i nie powinna mieć dzieci i tyle. Mogła się spodziewać tego, że z dzieckiem znowu będzie coś nie tak.

Gość gość
No jakim by nie byc oszołomem to z faktami nie da sie dyskutowac, ani im przeczyc! xxx serio?

Gość gość
To zamknijmy wszystkie szpitale, rozpuscmy chorych, niech ich natura wyeliminuje. xxx udajesz czy nie wiesz o czym sie pisze? :)

Gość gościnna 1312
Chazan w PRL'U skrobał na potęgę, a teraz nagle mu się odwidziało? Żyje od lat w konkubinacie, a powołuje się na klauzulę sumienia? A jeśli lekarz byłby świadkiem jehowy i ze wzgl na swoje poglądy zabroniłby przetaczać krew potrzebującemu to????? Każdy ma prawo decydować za siebie i swoje dziecko, a w tym momencie chazan przekroczył swoje uprawnienia i ZŁAMAŁ PRAWO. Sam powinien zapłacić kobiecie odszkodowanie. A i jeszcze do tych przeciwniczek in vitro, zdajecie sobie sprawę, że wina nie zawsze leży po stronie kobiety? Czasem facet nie ma żywych plemników i po 2-3inseminacjach podejmuje się próbę in vitro.

Gość gościnna 1312
Jestem gościnna, dlatego często odwiedzam gabinety inekologiczne. wchodze z pochylona głowa i prosze o recepte na tabletke po... uwazacie, ze powinnam kiedys wybrac sie do dr Chazana? a moze w moim przypadku ugnie te swoje zasady?

Gość gość
A jaki ma zwiazek zycie w konkubinacie z klauzula sumienia? Ja od razu napisze ze jestem niewierzaca, nie chrzczona i do kosciola nie chadzam ale jestem przeciwna aborcji i eutanazji. Nie twierdze ze profesor zrobil dobrze i wspolczuje tej kobiecie ale nie mylcie prosze kilku rzeczy.