Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UK UK UK

Polecane posty

Gość gość

Czy według Was ktoś zaczynający od zera dziś w UK ma szanse coś osiągnąć, do czegoś w życiu dojść?

Gość blekitny storczyk
zawsze mozna do czegos w zyciu dojsc obojetnie w jakim kraju ale oczywiscie w Uk latwiej i szybciej to osiagniesz jesli tylko chcesz

Gość gość
do czego dojdzie ? do garba i pokoju w 3 osoby, tez mi kariera.

Gość sherieee
Ja w 2 lata doszłam do auta,mieszkania i pracy w uk. W pl chyba wieki bym musiała na to pracować.taka prawda.w pl nędza.

Gość gość
bo w PL nie ma mieszkan na wynajecie i aut tez nie wynaleziono.

Gość sherieee
W pl nie ma pracy,a jak nie ma pracy,nie ma kasy. Mieszkanie mam swoje,a nie wynajęte.

Gość gość
do gość dziś tak jak Ty?

Gość gość
sherieee dziś W pl nie ma pracy,a jak nie ma pracy,nie ma kasy. Mieszkanie mam swoje,a nie wynajęte. xxx gdzie masz swoje ? w 2 lata kupilas za gotowke w anglii ?

Gość sherieee
Autor tematu,to kolejny wąsaty marian,któremu nic nie wyszło w życiu. Jak sie ciezko pozap-erdala to sie pozniej ma . A co sie bedziemy oszukiwac? W uk jest łatwiejsze i lepsze życie niż w pl.

Gość sherieee
Nie w Agnlii,ale w Szkocji.

Gość gość
do gość dziś tak jak Ty? xx nie, tak jak ty ! pochwal sie co masz, mieszkanie wlasnosciowe w anglii za gotowke ? prace na stale za pare tysiecy ? auto mercedes s-klasy ? no pochwal sie do czego doszlas w anglii za wlasne pieniadze a nie na kredyt.

Gość gość
W uk jest łatwiejsze i lepsze życie niż w pl. xxx za benefity albo kredyty bankowe.

Gość gość
Owszem, jesli masz wykształcenie, umiejętności i znasz język.

Gość gość
W Anglii tez nie ma pracy

Gość sherieee
Szkocja,nie Anglia. Mieszkanie za gotówke,praca stała(ale teraz jestem na macierzynskim)ale auto już na kredyt.

Gość gość
Ile zaplacilas za mieszkanie w Szkocji ? Jakie duze ?

Gość gość
Nie dorobisz się w UK ani mieszkania, domu, ani dobrego samochodu za gotówkę, nawet za studia trzeba słono płacić i brać na nie kredyt

Gość gość
sherieee jak doszlo do konkretnych pytan to sherieee od razu umilkla, wlascicielka mieszkania w Szkocji, zaoszczedzila przez 2 lata tyle zeby kupic za gotowke mieszkanie, idiotka. marzenia nie kosztuja ale po co klamac jak bura suka ?

Gość sherieee
Zazdrość cie zjada,że ja mam a ty nie? Bura suka to do twojej matki sobie mów

Gość gość
kochana, ty masz --- krzywe nogi jak srasz :)

Gość sherieee
I moge mieć nawet zęby krzywe. Takich wąsatych marianów mi źal jak ty i polowa reszty polaków,co tylko siedza na tylku,nic nie robia,za granica nie byli,ale wiedza lepiej i komentują. To jest porażka poprostu. Jak sie chce to sie ma.

Gość gość
Hahaha nastepna co zyje w Matrixie. Juz taki debilek sporo sie tutaj przewinelo.

Gość sherieee
Typowa reakcja polaka,który siedzi i smuty wali. To,że dla Ciebie coś jest nieośiągalne nie znaczy,że dla innych też nie. Szczerze to Uk dzieli sie na takich co im sie udało i takich leniwców co tylko narzekają. Tobie sie wydaje nie możliwe to co pisze i twierdzisz,ze kłamie. To twoje zdanie,ok. A Ty ile od síebie dałeś żeby coś osiagnać? Nie ma rzeczy niemożliwych kolego. Ciężką pracą dojdziesz tam gdzie chcesz,trzeba spiąć tyłek i pozap-rdalać to sie wtedy ma.

Gość gość
zamknij pysk ty zalgana szmato z matrixu. to podasz w koncu ile zaplacilas za te mieszkanie w szkocji na ktore zaoszczedzilas w dwa lata ? juz ktos ciebie pytal i morde zamklas. :D

Gość sherieee
A idź ty typowy polaczku i załganą szmatą to matke sobie nazywaj a nie mnie. Widać jak Cie zjada zazdrość,bo drugi polak coś ma,a ty zapewne sie wkurzasz,bo Ci na piwo brakuje haha A wiec prosze zazdrosny polaczku,mieszkanie jakie mamy to 2 bedroom flat i dalismy za nie 69tyś. Coś jeszcze?

Gość gość
a teraz sie obudz kretynko :D 70 tysiecy funtow zaoszczedzilas w 2 lata ?? to chyba jako prostytutka zarabiasz tak ciezko dupa, noc i dzien. coraz glupsze pissdy tu pisza :)

Gość sherieee
Teraz Ty sie obudź kretynie,prowadząc rodzinny biznes pluś praca dodatkowa daje tutaj takie możliwości

Gość gość
rodzinny biznes ? to i maz zaspokaja stare szkotki ? a no to zwracam honor szmato :D

Gość gość
Tak, jasne. Sami bogaci i mieszkania za gotowke kupuja w ciagu 2 lat. Ciekawe, ze Anglicy, ktorzy tu pracuja od wielu lat na niezlych stanowiskach jakos nie moga sobie na to pozowlic. 100 tys oszczednosci w 2 lata -- jasne!

Gość gość
Oczywiscie, ze mozna do czegos dojsc ciezka praca, ale nie oszukujmy sie, malo ktow zarabia ponad 30 tys (co tez wcale nie jest taka fantastyczna suma), a juz na pewno nie po 2 latach!