Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy obraziłybyscie sie w pracy na szefa jeśli ....

Polecane posty

Gość gość

powiedział mi że jeśli wyrobię jakąs tam normę - niewazne jaką bo nie o tym temat , w ciągu miesiąca to w nagrodę wyjadę na kilkudniowy wyjazd wypoczynkowy firmowy i oczywiście cięzko pracowałam i wyrobiłam normę z wielkim wysiłkiem gdy jechałam w samochodzie z innymi wspołpracownikami okazalo się że tamci nie robili normy i tez sobie pojechali na ten wyjazd , nie musieli sie wysilać a pojechali ja jako jedyna spełniłam warunki :O myslicie że jestem łosiem ? :O jakimś głupim ? :O

Gość gość
ten d**ek pewnie się teraz z ciebie śmieje :O

Gość gość
up

Gość gość
Aleś ty durna, po co zapieprzać dla jakiejś durnej wycieczki.

Gość gość
MNie obrazilabm sie. Co CIe obchodzi dlaczego inni poijechali. Kazdemu mogl dac inne warunki, mogl nie dac. To sprawa pracodawcy. A tak btw to mi musieliby doplacic, zebym pojechala na urlop wypoczynkowy firmowy z ludzmi z pracy! :D

Gość gość
A może szef uważa, że się obijasz w przeciwieństwie do innych i w ten sposób chciał cię zmobilizować do pracy.

Gość gość
to nie był urlop tylko wycieczka wypoczynkowa , może macie racje ,nie będę się obrażać, jestem ponad to , sa wazniejsze sprawy w życiu

Gość gość
bo ja taka jestem, że bardzo sie staram i widać dla szefa jestem frajerem , trudno, trzeba się zmienić i olewać wszystko