Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obfite biale, wodniste uplawy w 6tygodniu ciazy

Polecane posty

Gość gość

czy ktoras z was tak miala? ja mam takie uplawy od poczatku ciazy i nie wiem czy to normalne czy powinam sie martwic. Jest tego tak duzo ze jak nieraz chlusnie to mam uczucie jakbym sie posiusiala ;)

Gość gość
ja tez takie wlasnie miałam w pierwszych tygodniach ciazy i to jest normalne

Gość gość
a do ktorego tygodnia tak mialas?

Gość gość
up

Gość MamusiekNowy6
Ja ze wszystkimi wątpliwościami biegam do ginekologa (jestem w 15 tc). Ale faktycznie na początku miałam niewielkie "upławy" a później pojawiła się grzybica pochwy, dlatego też zaczęłam łykać lacibios femina i podmywać się płynem do higieny intymnej specjalnie opracowanym dla kobiet w ciąży lacibios femina pregna. Jest bezpieczny dla mamy i dziecka, hypoalergiczny i łagodzi podrażnienia i stany zapalne. A dzięki temu, że stosuję go codziennie rano to chroni mnie przed rozwojem infekcji intymnych, bo ma pH 3.5, zawiera kwas mlekowy i chlorheksydynę.

Gość gość
Na początku ciąży miałam faktycznie lekkie upławy, jednak poszłam do ginekologa, bo nie chciałam niczego brać na własną rękę. Okazała się, że to początki infekcji grzybiczej. Przepisał mi leki i kazał łykać lacibios femina na odbudowanie mikroflory pochwy po infekcji i później profilaktycznie dla ochrony przed nawrotem grzybicy. I już przez całą ciążę nie miałam dolegliwości dróg rodnych.

Gość gość
Wooow,ale reklama:) autorko juz minal miesiac ale tak dla przyszlych pokolen- mialam bardzo obfita wydzieline w ciazy,od dnia okresu. Tzn w dniu spodziewanej miesiaczki pojawilo sie bardzo duzo bialego wodnistwgo sluzu. I jeszcze brzuch mnie bolal jak na okres. Przez cala ciaze nie mialam nawet najmniejszej grzybicy.