Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurs bezwzrokowego pisania na klawiaturze

Polecane posty

Gość gość

W nowej pracy potrzebny mi kurs bezwzrokowego pisania na klawiaturze. ile to kosztuje? i gdzie mogę taki zrobic?

Gość GrzegorzF
Możesz zrobić kursy stacjonarne, które trwają przynajmniej 2-3 dni i kosztują z 300-400 zł przynajmniej. Ewentualnie możesz zrobić kurs e-learningowo. Polecam kurs na bezwzrokowo.pl . Dają certyfikaty, a cały kurs można zrobić w domu przed komputerem. Cena za indywidualny kurs to 39zł (o tą cenę napisz do nich :) ).

Gość gość
Od siebie podrzucam taką stronę – kurspisania.pl . Mnie nauka szybkiego bezwzrokowego pisania długo nie zajęła. Jeśli Siudo tego przyłożysz, szybko się z tym uporasz. Program jest całkowicie bezpłatny więc o żadne koszty nie musisz się obawiać.

Gość gość
Wystarczyło mi 3 tygodnie żeby nauczyc się podstaw pisania i poznać kilkadziesiat cwiczen i gier ktore wspomagaja te umiejetnosci.polecam kurs tutaj www.julamedia.pl kursy praca i kariera. Wskazała mi tą firme moja znajoma ktora duzo szkoli swoich pracowników i jest wymagająca.

Gość gość
Za darmo mozna zrobic ale lepiej w firmie szkoleniowej zeby miec zaswiadczenie ze umiesz.tez robilam ten kurs w tej firmie...swietnie to przedstawili.polecam

ja sie nauczylem pisac bez patrzenia jak maszyna siedzac caly czas w internecie grajac w gry odkad chodzilem do podstawowki, jak mam palce nad klawiatura to znam caly uklad klawiatury, teraz jak pisze to patrze w ekran nie w klawiature a laptopa mam na fiucie i to niewygodne by bylo takie pisanie, zadne kursy was tego nie naucza, to wszystko to praktyka. Na kursach wam dadza wskazowki nic wiecej