Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulkaaniol

CZy możliwe żebym była zapłodniona?

Polecane posty

Cześć dziewczyny, 2 lipca mój chłopak robił mi palcówkę, a ja mu 'waliłam konia'. Nie doszedł mi w rękach, nie było żadnego kontaktu ze spermą, tylko z tym płynem, który wydziela się na początku, potem wytarłam ręce w wilgotne chusteczki, Kiedy wracaliśmy mój chłopak żartował i powiedział, że sama nie dałabym rady włożyc sobie palca, więc wsadziłam sobie z 1-2cm środkowego palca w pochwę, tak to idiotyczne. Zupełnie zapomniałam, że w tym płynie, który wydziela się z podniecenia u chłopaka też mogą być plemniki. Dziś mamy 15 lipca, wczoraj miałam dostać okres, śluzu prawie nie czuje, jakbym miała tam sucho, czy jest jakakolwiek szansa, że mogłabym zostać zapłodniona? pomocy!

proponuje najpierw pouczyć się i dorosnąć a potem brać się za to co robią dorośli.

Gość gość
hahahahahahahahahahahahahah dooobreee ;D usmialam sie ..a tak na powaznie to jest niemozliwe 1 na 1000000000000 ze zaszlas stresujesz sie tym dlatego nie masz okresu ;p badz masz zaburzenia hormonalne pozdro ;)

Gość gość
Wy też byliście niedoświadczeni. Też byliście 'gimbusami'. Zamimast krytykować lepiej pomóźcie. Ps. Słyszałam że w tej wydzielinie sątylko martwe plemniki :)

Gość gość
my nie robilismy takich rzeczy jak dzisiejsza mlodziez

Gość gość
szykuj wyprawke dla dziecka wpadlas jak nic chcesz córeczke czy syneczka ?

Gość gość
lewiatan s********j