Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci to matoly

Polecane posty

Gość gość

Nie słuchajcie ich. Nigdy nie maja racji. Dla nich liczy się tylko szybkie poprawienie samopoczucia kobiety w celu uzyskania d**y

Gość gość
zj/eby genetyczne i tyle w temacie, nienawidze tego bydła co jeden to gorszy

Gość gość
Ja tez ich nienawidzę a kiedyś lubilam. Z wiekiem się oczy otwierają. Ich pogarda do kobiet jest zakodowana w genach.

Gość gość
Faceci stworzyli kafeterię. Trochę szacunku :classic_cool:

Gość gość
Żeby je inwigilowac, obrazac

Gość gość
dokładnie pogarde mają w genach, tępe agresywne bydło i tyle

Gość gość
Większość ma straszne problemy z empatia, zachowują się jak koty,złośliwe,przekorne, obojętne. Nie słuchają, nie analizują co się do nich mówi, sa nieodpowiedzialni. Niszczą sobie zdrowie i maja to w d***e. Jak ktos kto chleje, pali,albo cpa analogowo może zrozumieć strach u innej osoby? No jak?

Gość gość
dla faceta najwazniejsze jest p******c

Gość gość
Oczywiście większość z was ma obleśne bebzuny i włochy na plecach, ale przecież to nic. Macie k****a, więc nic innego się nie liczy, idealne „dupcie wam się po prostu należą. Kobieta oczywiście nie potrafi prowadzić, zrobić jakiejkolwiek rzeczy związanej z techniką, nauką, medycyną itd. Jeśli kobieta jest dobrze sytuowana, ma pozycję, pieniądze, kierownicze stanowisko, to oczywiście dała d**y lub jej mąż jej to załatwił. Innej drogi nie ma, prawda? Kobieta jest głupsza od mężczyzny i koniec, nawet nie dopuszczacie do siebie myśli, że jest inaczej; wasze ego wam na to nie pozwala. Ja być samiec, ja być lepszy.Każda kobieta leci na kasę. Tylko skąd tyle biednych małżeństw? Zastanawiające, prawda? Wy za to lecicie tylko na wygląd. Jeśli facet jest z brzydką kobietą, to znaczy, że chce mieć pewność, że ta go nie zdradzi (no bo przecież nikt nie zechce się narażać dla brzydkiej), że urodzi mu dzieci i będzie mu usługiwać do usranej śmierci z samej wdzięczności, że ktoś ją w ogóle zechciał. Udaję, że ją kocham, że mi zależy, że jest jedyna, a dzięki temu mam: czysty i zadbany domek, regularne posiłki, regularne ******ie, ewentualnie dzieci (czyli moja pula genowa została zachowana). A i tak przeważnie mam coś na boku. Większość mężczyzn zdradza.

Gość gość
faceci to chuje

Gość gość
tylko faceci są zdolni do wojen i zabijania, to oni oblewają kobiety kwasem, mają wrodzone skłonności do niszczenia innych

Gość gość
Przesadzacie xD

Gość gość
to oczywista prawda

Gość gość
Lubicie to s.u.k.i :)

Gość zawsze w gumie
hehe a dlamnie baby na chwile obecna to nic wiecej jak wory na spermę. cukruje takiej suce, słucham co p******i, kupuje błyskotki zeby tylko w*********.ć. moze one czuja sie wygrane , mysle se ale frajer kupił mi taki fajny tel za pare numerków. ale dlamnie 500 czy 1500 pln to nic w porównaniu z tym ze moge taka suke wydymac w kazda dzióre i jeszcze na koniec kazac jej połknac albo strzał na ryja. nawet kumple mowia ze ze duzo sponsoruje suki ale jak człowiek se tak usiadzie i policzy. numerek w bajzelku (wg. roksa) to koszt około 150 pln za godzine. miesiac ******** bez limitu to nic w porównaniu z fantami na sume 1500 czy dwa tysiaki. a baby jak zobacza chajs to dostaja sraczki nawet w dupsko wtedy lubia jak im sie powie ze skoro niechce w kakao to trzeba sie rozstac bo w sexie chce sie spełniac a wybranką a nie ja zdradzac szukajac szczescia u innej. hehe cyrk. no i babie ciezko oderwrac sie od takiego dobrego chłopaka ktory kupuje kremiki, perfumki markowe, stawia zawsze browara, zawsze smiga taxami jak impreza lakoholowa.... boga za piety wór na sperme złapał. tylko jeszcze nie wie ze to tylko na chwilke ....

Gość gość
true