Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci jesteście tak puści

Polecane posty

Gość gość

że szkoda mi was

Gość gość
Oczywiście większość z was ma obleśne bebzuny i włochy na plecach, ale przecież to nic. Macie k****a, więc nic innego się nie liczy, idealne „dupcie wam się po prostu należą. Kobieta oczywiście nie potrafi prowadzić, zrobić jakiejkolwiek rzeczy związanej z techniką, nauką, medycyną itd. Jeśli kobieta jest dobrze sytuowana, ma pozycję, pieniądze, kierownicze stanowisko, to oczywiście dała d**y lub jej mąż jej to załatwił. Innej drogi nie ma, prawda? Kobieta jest głupsza od mężczyzny i koniec, nawet nie dopuszczacie do siebie myśli, że jest inaczej; wasze ego wam na to nie pozwala. Ja być samiec, ja być lepszy.Każda kobieta leci na kasę. Tylko skąd tyle biednych małżeństw? Zastanawiające, prawda? Wy za to lecicie tylko na wygląd. Jeśli facet jest z brzydką kobietą, to znaczy, że chce mieć pewność, że ta go nie zdradzi (no bo przecież nikt nie zechce się narażać dla brzydkiej), że urodzi mu dzieci i będzie mu usługiwać do usranej śmierci z samej wdzięczności, że ktoś ją w ogóle zechciał. Udaję, że ją kocham, że mi zależy, że jest jedyna, a dzięki temu mam: czysty i zadbany domek, regularne posiłki, regularne ******ie, ewentualnie dzieci (czyli moja pula genowa została zachowana). A i tak przeważnie mam coś na boku. Większość mężczyzn zdradza.

Gość gość
Jakies frustratki sie chca powyzywac. Wspolczuje wam!