Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezdzietne kobiety wyglądają najlepiej

Polecane posty

Gość gość

Niestety porody, zarwane nocki, brak możliwości kupna dobrego kremu wychodzi jeśli nie natychmiast, to po latach....

Gość gość
zależy w jakim wieku, znam bezdzietne po 50-tce co też wyglądają już staro i brzydko... np moja ciotka

Gość gość
ale w młodym wieku owszem, nie zawsze ,ale czasem tak bywa ,że kobieta brzydnie czy zaniedbuje się po porodzie. No ,ale nie zawsze. Znam tez taka moja koleżankę co zawsze nie była za bogata, ale do tego zrobiła sobie trojkę dzieci , każde z innym facetem , a nadal niezła z niej laska i ciągle sobie nowego fagasa do domu sprowadza... co prawda głupia jak but ,ale to już inny temat...W każdym razie dziewczyna szczuplutka, zadbana, nie powiedziałabyś że rodziła. Swoje dieci co prawda ma daleko gdzieś ,no ,ale...

Gość gość
Fakt, ciało mniej zniszczone....

Gość gość
Ja to wlaśnie kiedyś bym chciała mieć dzieci i się martwię jak moje ciało to zniesie :( że mi włosy zaczną wypadać, roztyje się, brzuch mi zacznie wisieć, że dostanę zmarszczek itd :( wiem ,że to dość egosityczne ,ale boje sie tego cholernie mimo ,że chciałabym mieć dziecko

Gość gość
no to fakt, ja mam 30lat, bezdzietna i cialo super. A kiedyś weszłam na jakąś amerykańską stronę gdzie kobiety dawały swoje nagie zdjęcia jak wyglądają po ciąży, to dziewczyny sporo młodsze ode mnie (18-25 latki) i po porodzie mają koszmarne ciało zniszczone, brzuch zwisający, cellulitis, rozstępy, biust obwisły. Dlatego ja wolę mieć te 30 lat ale ładne ciało niż być 18latką po porodzie z biustem jak stara baba

Gość gość
To zależy od organizmu, jeden ciężko zniesie ciążę i poród i w efekcie kobieta zbrzydnie, a inny prawie w ogóle Na pewno ciąża to ogromne obciążenie dla ciała, ale nie zawsze po niej kobieta brzydnie chociaż z moich obserwacji na koleżankach to często przybywa im kilka lat po urodzeniu dziecka nie wiem czemu ,ale tak zauważyłam

Gość gość
no wiem... wystarczy pooglądać program typy sekrety chirurgii czy jakiś inny o operacjach plastycznych i tam widać jakie niektóre kobiety mają brzuchy po ciąży czy piersi.. Ja myślę ,że to genetyczne, jednym skóra szybko się rozciąga i mają skłonności do roztępów, a innym mniej