Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konwalijka1

NADZIEJA NA CIĄŻĘ

Polecane posty

Gość Konwalijka1

Witam Was Dziewczyny, staram sie o dziecko nieco ponad rok i spotkalam sie z dziwna,jak dotad niespotykana sytuacja.Otoz miesiaczke powinnam dostac dzisiaj i ona nie nadeszla.Do tego nie mam zadnych objawow,ktore zwykle mialam (bol piersi,bol podbrzusza itp.).Czy ktoras miala podobnie?Nie nastawiam sie specjalnie na ciaze,bo juz wiele rozczarowan przeszlam i jakos zyje,wiec to nie przez stres.Dodam,ze powiekszyl mi sie lekko brzuszek,a jestem chuda jak patyk...Moze to jakas torbiel?Martwie sie...Testu jeszcze nie chce robic,bo widok 1 kreski troche dobija... Wszystkie starajace sie,dolaczcie do watku:)

Gość gość
Ani torbiel, ani wczesna ciąża nie powiększa brzucha. Musisz czekać cierpliwie czy miesiączka nadejdzie czy nie. Mi w tym cyklu przesunęła się o 3 dni. Chyba od upałów. Za kilka dni spokojnie rób test i ile nie pojawi się @.

Gość Konwalijka1
Dziekuje za odpowiedz:) Dziwi mnie strasznie to,ze nie mam objawow przedokresowych.Miesiaczka zwykle jak w zegarku,a teraz?Hmm...

Gość gość
Może się udało a może nie. U mnie też różnie bywało. Raz biustonosza nie mogłam zdjąć bo myślałam,że mi piersi się pourywają. Taki ból. A innym razem w ogóle nie bolały. Za kilka dni się dowiesz czy jesteś w ciąży. Powodzenia!

Gość gość
To ze nie masz objawów miesiączkowych to nic nie znaczy. Mogłaś mieć później owulacje i okres przyjdzie później albo Zaszłas w ciążę. Nic nie wiadomo. Możesz się pokusić o test a jeśli nie chcesz to czekaj

Gość Konwalijka1
Dzieki wielkie ! Sa tu jakies kobiety z podobna sytuacja?Staraczki?:) Chetnie pogawedze:)