Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 26 lat podobaja mi sie tylko faceci po 40

Polecane posty

Gość gość

jestem inna?moze to dlatego ze nie mialam ojca i ciezkie dziecinstwo?kiedys podobali mi sie tez mlodsi ale 3 lata temu mialam romans z facetem 46 letnim i teraz podobają mi sie tylko starsi(oczywiscie jesli sa w moim typie)mam szanse na szczescie czy zawsze bede sama?

Gość gość
a mi sie podobaja mlodsi.

Gość gość
dla mnie to obrzydliwe, jesteś dla takich tatuśków tylko worem na spe\rmę i żeby się taki dziad dowartościował, że ru\cha młode mięsko. Facet po 40tce ktory sie bierze za 20latką jest po prostu NIEDOJRZALY. Poza tym zważ że keidys bedziesz miec 45 lat i wtedy taki 45latek cie nawet kijem nie tknie, bo będzie wolal 15-20 lat młodsze, takie szmaty jak ty, które same wskakują mu do wyra, więc po co ma być ze 'starą' rówiesniczką? Niech 40latek szuka sobie 40latki, a nie sie bierze za mlodki, tez bedziesz miec kiedy 40lat i bedziesz samotna bo twoi rowiesnicy beda wolec 20latki i to że za mlodu wskakiwalas starym dziadom do lozka obroci sie przeciwko tobie...

Gość gość
och wiem ze po 40 bede sama,po prostu te pare lat kiedy jestem mloda chce przezyc ze starszym sporo facetem i dac mu skosztowac mlodego mieska:)