Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest ze mną źle pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu miałam w życiu długi (niewielkie, ale jednak) i od tego czasu stało mi się coś z psychiką. Ciągle mam wrażenie, że ja bądź rodzice możemy mieć coś nieuregulowane, obsesyjnie wręcz o tym myślę. Rodzice twierdzą, że sobie wszystko uroiłam i nie ma się czym martwić, bo wszystko jest ok, ale niestety ja im nie wierzę... Wydaje mi się, że któregoś dnia wszystko nam zabiorą i stąd popadłam w straszną depresję. Mam myśli samobójcze i przestałam snuć jakiekolwiek plany. Nigdy wcześniej tak źle ze mną nie było. :(

Gość gość
Kill your parents.

Gość gośćHeh
Żyjemy w takim kraju, że wiele osób ma podobne lęki. Może przechowuj u siebie w bezpiecznym miejscu wszystkie opłacone rachunki. Będziesz miała spokojniejszą głowę.

Gość gość
nawroć się wówczas zaczniesz naprawdę od nowa w życiu teraz straszą Cię demony przeszłości strach jest zawsze od złego Bóg tylko daje ukojenie, spokój serca i radość życia

Gość gość
Jestem osobą wierzącą, ale przez tę sytuację mam kryzys wiary. Boję się, że Bóg mnie zostawił i już zawsze będę nieszczęśliwa. Co do rachunków, to teraz je przechowuję w jednym miejscu, rodzice podobnie, ale niestety wcześniej mieliśmy straszny bajzel i może dlatego mam takie lęki. Rodzice uważają, że to z powodu tamtych długów narodziła się u mnie taka obsesja na tym punkcie i proszą bym się nie martwiła, bo nie ma powodu, ale niestety niełatwo mnie przekonać. Nie umiem żyć już normalnie :(