Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie prosze czy jest mozliwe ze jestem w ciazy skoro nie odbylam z chlopakiem pelnego stosunku. Jednak podczas pieszczot troche sie rzozkrecilismy wytrysnal na moj drogi rodne okres spoznia mi sie 5 dni a 11dni temu mialam 3 dni delikatne ciemnobrazowe plamienie ale to nie byla miesiaczka poradzcie cos prosze:-(

Gość gość
Wiesz no niby jest mozliwe ale nie sadze aby to ciaza byla. Spokojnie. Mialas plamienie moze cykl sie roregulowal. Poczekaj lada dzien okres przyjdzie

Gość gość
Piersi! Jak jesteś w ciąży to już by były wieksze i napięte. Oglądnij :)

Gość gość
piersi... to nie jest regula. ja jestem w 26 tc i dopiero niedawno zaczely sie zmieniac, rosnac i bolec wiec nie pisz glupot

Gość gość
Poczekam do przyszlego tygodnia i jak nic sie nie zmieni umowie sie do ginekologa,piersi mnie nie bola a zawsze kilka dni przed okresembolaly juz nie wiem co mam myslec ale to chyba nie jest mozliwe?slyszalyscie zeby ktos tak zaszedl w ciaze?

Gość gość
ja proponuje test ciążowy dostępny w każdej aptece dlaczego go jeszcze nie zrobiłaś na cafe nie wykrywaja hormonu ciążowego :) chyba że masz z 15lat .....to tak jest jak dzieci zaczynaja współżyć i za jakis czas pisza .......musze usunąć ciąże.........tragedia

Gość gość
Jestem na wakacjach a do najblizszej apteki 20 kilometrów:-( na szczescie w przyszlym tygodniu wracam do domu jestem pelnoletnia i na pewno bym ciazy nie usunela! Nawet przez mysl mi cos takiego nie przyszlo,tyle tylko ze ciaza skomplikowalaby mi teraz zycie juz niedlugo sie wszystko wyjasni najgorsze jest czekanie

Gość gość
Zrobilam test pozytywny i jak to mozliwe?umowilam sie do gina moze to jakas pomylka

Gość gość
widocznie mozliwe :) gratulacje :)

Gość gość
A mi sie wydaje ze cos z tym testem bylo nie w porzadku wprawdzie wytrysk byl na moja pochwe ale mysle ze to niemozliwe w koncu jestem jeszcze dziewica,slyszalyscie zeby dziewica byla w ciazy?

Gość gość
Jak "na pochwę", to do srodka czyli gratulacje.