Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nznz

Tak szczerze czy żyjecie po swojemu

Polecane posty

Gość gość
Nie, nie zyje po swojemu

Gość gość
o właśnie, sprawa z partnerem też jest ciekawa. jestem ze swoim facetem 10 lat i moi znajomi byli nie mogli się nadziwić, wręcz byli oburzeni że w tym roku spedziliśmy sylwestra osobno, ja z koleżankami a on z kumplami z pracy. Ludzie się nie mogli nadziwić że "taki wieczór spędzamy osobno", niektórzy twierdzili nawet że w naszym związku musi być coś nie tak. Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego,spędzamy ze sobą niemal każdą chwile bo mieszkamy razem, oczywiście są imprezy na które mamy ochotę iść razem a są i tak że chcemy iść osobno. no kurcze całe życie z jedną osobą to się zrzygać można, ja lubię takie odskocznie od codzienności, na dyskoteki on w ogóle nie chodzi więc chodze z koleżankami i jest dobrze, do kina też czasem chodzę sama bo on nie lubi thrillerów, w zeszłym roku na wakacje pojechałam z mamą i swiat się nie zawalił. fajnie tak czasem "zrobić sobie przerwę od siebie", ja z nim na ryby też nie jeżdżę i i nie chodzę na grilla do kumpli bo mnie to nie jara. Strasznie mnie bawi jak widzę takie papużki nierozłączki które wszystko robią razem a potem się kłócą na imprezach u znajomych,obrażają się na siebie, nie ma się co dziwić jak chwili wytchnienia sobie nie dają.